Od

Máte pocit, že váš domov, aj keď je moderne zariadený, potrebuje zmenu? Ak nechcete investovať všetky svoje úspory, zúžitkujte to, čo máte doma a vytvorte si nové dekorácie, ktoré váš domov viditeľne skrášlia.

  1. Nový obraz z dreva a zo špagátu

Ak si neviete vybrať z ponuky obrazov, skúste si jeden obraz vyrobiť aj doma. Ak máte nepotrebné fotky, respektíve chcete si na stenu zavesiť fotky, len ich nechcete dávať do rámikov, nájdite si drevené latky, vytvorte si z nich rám a po oboch stranách umiestnite klince, na ktoré pripevníte špagáty. Na jednotlivé špagáty môžete drevenými štipcami pripínať vyvolané fotografie. Vytvoríte tak zaujímavý dekoračný prvok, či už v spálni, alebo na chodbe kúsok od moderných drevených schodov. Rozhodne tento výtvor dávajte na viditeľné miesto, kde si ho všimne každá vaša návšteva.

  1. Usušené bylinky v ručne šitých ľanových vrecúškach

Ak chcete príjemne rozvoňať a zároveň skrášliť kuchyňu, odporúčame vám kúpiť, poprípade si ušiť ľanové vrecúška, do ktorých budete dávať usušené bylinky na dochucovanie jedál a na prípravu chutných čajov. K takýmto čajovým vrecúškam sa nebudete mať problém dostať a navyše ak viete šiť, takéto vrecúško si dokážete vytvoriť presne podľa svojich predstáv.

Usušené rastlinky môžete mať aj v spálni. Levanduľa a mäta krásne rozvoňajú aj vašu obývačku. Ak sa v obývačke pýšite ručne robenou krištáľovou vázou z najznámejšieho Bohemia Crystal eshopu, na priamom slnku si usušte niektorú z týchto byliniek a dajte ich do krištáľovej vázy.

  1. Zreštaurované stoličky

Ak máte doma na povale starú stoličku ešte po vašich starých rodičov, zreštaurujte ju. Kúpte si bielu farbu, natrite ju a použite ju ako odkladací stolík. Dajte na ňu krásny kvet v mohutnom kvetináči a umiestnite ju do prázdneho kúta, napríklad aj do obývačky vedľa vášho nábytku vyrobeného na mieru.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi