Matrace 1+1 za výhodnú cenu

11 novembra, 2021 o 11:33

Od

Zariaďujete si spálňu a hľadáte kvalitné matrace za dobrú cenu? Akcia matrace 1+1 zadarmo, je vynikajúcou príležitosťou ako získať kvalitný matrac na jednolôžkovú či manželskú posteľ za akciovú cenu a užívať si tak výdatný spánok na novom matraci.

Na drevko.sk ponúkame široký výber kvalitných matracov do každej domácnosti. Akcia matrace 1+1 za výhodnú cenu platí pre všetky typy matracov. Uvedená cena pri matracoch platí za 2 kusy. Objednávajú sa ako jeden kus, ale doručené vám budú dva matrace. Táto akcia sa oplatí hlavne pre tých, ktorí hľadajú matrac do manželskej postele. Odporúča sa aby v manželskej posteli 180×200 alebo 200×200 boli 2 matrace nie jeden veľký. Je to z dôvodu rozličných požiadaviek na tvrdosť a materiál matraca.

Akcia sa vzťahuje na dva rovnaké matrace rovnakej výšky aj šírky. To znamená, že ak má posteľ šírku 160×200, výhodné bude pre vás kúpiť matrac 1+1 80×200. Pre dlhšiu životnosť sa odporúča matrac pravidelne otáčať a vetrať.

Ponúkame široký výber matracov, ktoré doprajú maximálny komfort pri spaní.

Penové matrace – sú vyrábané z polyuretánovej peny (PUR), studenej alebo pamäťovej peny. Sú výbornou voľbou pre alergikov a ľudí s bolesťami chrbtice. Penové matrace sú vhodné na polohovateľné a lamelové rošty.

Pružinové matrace – obľúbené pružinové matrace sú významné pre svoju dlhú životnosť. Tieto matrace sa vyrábajú a plnia buď taštičkami a pružinami, ktoré dokážu optimálne rozložiť váhu tela a tým poskytnúť chrbtici maximálny komfort.

Zdravotné matrace – Sú nevyhnutnou súčasťou pre ľudí, ktorí trpia chronickou bolesťou chrbtice a kĺbov. Zdravotné matraca neposkytnú len komfort a pohodlie pre všetky vekové kategórie, no dokáže aj zmierniť nepríjemnú bolesť. Podporujú správne prekrvenie a celkové správne fungovanie organizmu.

Ortopedické matrace – sú určené pre ľudí, ktorí trpia bolesťami chrbtice a kĺbov. Vyrábajú sa z pevnejších a tvrdších materiálov, ktoré presne podporujú určité časti tela. Materiál v ortopedickom matraci je priedušný a nealergický, vhodný najmä pre alergikov.

Matrace 1+1 sú výbornou možnosťou pre všetkých, ktorí si potrpia aj na kvalite a aj dobrej cene. Prečítajte si však aj návod ako vybrať matrac.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi