Od

Doprajte svojej pleti mladosť a sviežosť

Takmer  každá žena má isté skúsenosti  s používaním rôznych denných či nočných krémov. Veď kto by to z nás nepoznal? Vekom pribúdajú aj vrásky, ktoré nám hlavne na tvári prekážajú a pripomínajú roky, ktoré sa nedajú zastaviť. A tak siahneme po všelijakých prostriedkoch, aby sme stále vyzerali mlado a krásne, aj keď už nemáme dvadsať… rôzne krémiky, kvalitné masky, mastičky, vodičky, olejčeky „zdobia“ našu kúpeľňu, v ktorej trávime oveľa viac času ako voľakedy.

Pleťové masky sú určené najmä tým ženám, ktoré majú pocit neustálej suchosti či mastnoty pleti a hydratačné krémy im jednoducho nepomáhajú. V súčasnosti sa vyrábajú kvalitné masky na pleť a veľa žien si ich nevie vynachváliť. Prírodná kozmetika má určite svoje čaro, to by vedela potvrdiť nejedna z nás.

Ktorá je tá pravá?   

Správne zvolená maska pleť dokonale čistí, rozjasňuje, vyhladzuje a dodáva jej potrebnú hydratáciu a výživné látky. Ako ju vybrať? Ak máte pocit, že sa Vám koža sťahuje a je vysušená, zvoľte masku hydratačnú, ak Vás pri pohľade do zrkadla prekvapilo množstvo vrások, skúste regeneračnú a protivráskovú. Obzvlášť pre tento typ pleťových masiek potom platí, že ich v bohatej vrstve nestačí naniesť len na tvár, ale aplikovať by ste ju mali i na krk. Ak Vás trápia vyrážky, čierne bodky či nadmerný lesk pleti, použite masku čistiacu.

Veľkou výhodou pleťových masiek je ich rýchly účinok a výsledok jasne viditeľný na Vašej pleti. Niektoré používame masky každý deň, iné zasa siahneme po nich vtedy, keď nás čaká nejaká dôležitá udalosť- rodinná oslava, ples, pracovné stretnutie a pod. Dôvod a pohnútky nie sú dôležité, ale naša pleť nám vždy poďakuje za takúto fantastickú vec, ak jej doprajeme pleťovú „rozkoš.“

Krásna a zdravá aj vďaka peelingu

Ak máme náročný deň, cítime únavu celého organizmu. Či už nás bolia nohy od dlhého chodenia alebo hlava od množstva povinností, pravdou je, že únavu pociťuje celé naše telo, ktorého súčasťou je aj naša pleť.

Možno ju niektoré ženy podceňujú a nevenujú jej dostatok pozornosti, čo je ale zásadná chyba. Pleť síce nebolí ako iné časti tela, ale pamätá si každú jednu starosť, vrásku, trápenie i nepriaznivý vplyv počasia.

Dobrou správou je, že na očistenie našej pleti a všetkých odumretých buniek boli stvorené peelingy ako balzam na dušu. Vďaka nim dokážeme svojej unavenej pleti dodať mladistvý a zdravý vzhľad, zregenerovať pokožku a načerpať novú energiu do ďalších dní.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi