Od

Máte radi štýl a riešite, aký bytový doplnok si najbližšie kúpite? Chcelo by to niečo tradičné, no zároveň jedinečné. A keby to tak nezaberalo priveľa miesta, to by bolo super, no nie? Doplnkov do bytov sú nepreberné množstvá, no len zlomok z nich spĺňa vyššie uvedené kritériá. My vám pri výbere z toho zlomku poradíme. Toto sú naše tipy na obrazy do interiéru.

 

Tip do spálne

Spánok je pre ľudské telo mimoriadne dôležitý a žiadny wellness, masáž a ani iná oddychová terapia ho nenahradí. Spánok môžete podporiť a jeho kvalitu zvýšiť aj doladením miestnosti, v ktorej spávate. Tá by nemala byť prepchatá nábytkom a elektronikou. Naopak, mala by byť vzdušná, ladená skôr do pastelových farieb. A doplnky? Minimum. Keď už, tak feng shui obraz na stenu. Harmonické motívy, z ktorých pocítite nádych východnej filozofie, vám privodia úplne iný pokoj. Presne taký, aký vo vašom živote potrebujete.

 

Viacdielny tip

Výsostne moderne ladený interiér môže zároveň pôsobiť stroho. Akoby bezkrvne. Najmä steny si mnohokrát doslova pýtajú nejaké oživenie. Odpoveďou na toto pomyselné volanie môžu byť viacdielne obrazy na plátne. Svedčia najmä rozmernejším plochám, ktoré dokážu pekne vyplniť. Hodia sa preto najmä do priestorov, ktoré istým spôsobom reprezentujú – do kuchýň alebo obývačiek, no ani v pracovni alebo kancelárii nie sú zlým riešením. Aj naoko bežný a nezaujímavý motív získa na viacdielnom obraze nový rozmer a život. A čo je hlavné, takýto obraz prospeje aj vášmu interiéru.

 

Tip – kombinácia tradície a moderny

Fotografia ako moderný obraz na predaj? Prečo nie! Fotoobrazy sú teraz v kurze a, povedzme si pravdu, asi aj dlho budú. Nie každý si môže dopriať drahý originál, no vďaka dostupnej a kvalitnej fototechnike nie je problém kvalitne zvečniť hocijaký moment. Dať ho na plátno a zarámovať, to je už čerešnička na torte, pre ktorú však nemusíte ísť ďaleko.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi