Od

Hľadáte zábavný spôsob, ako vystaviť svoje obľúbené fotografie? Milujete, ak máte všetko pod palcom dobre a dopredu naplánované? Máme pre vás perfektný spôsob, ako tieto veci spojiť do originálneho celku. Elegantný a očarujúci kalendár vám život nalinkuje do posledného detailu a so spomienkami na tie najkrajšie udalosti.

 

Fotokalendár s plnofarebnou tlačou

Naše foto kalendáre vám ponúkajú úžasný spôsob, ako zdieľať svoje spomienky s ostatnými členmi rodiny alebo kolegami po celý rok. Máme pre vás krásne a pútavé návrhy fotokalendárov s plnofarebnou tlačou. Svoje obrázky stačí nahrať do systému, doplniť text a navrhnúť celkový dizajn, formát a rozloženie.

Kalendár si budete môcť vytvoriť tromi spôsobmi – offline prostredníctvom aplikácie Happy Foto, online cez webovú stránku www.happyfoto.sk alebo v mobilnej aplikácii Happy Foto. Pri  výrobe budete mať k dispozícii veľký výber rôznych predlôh, pozadí a zaujímavých efektov.

Personalizovaný kalendár vám potom spríjemní deň v práci, chvíle odpočinku v obývacej alebo detskej izbe. Tento typ darčeka prekročí všetky očakávania a hodnoty, ktoré ste doteraz považovali za dôležité. Nie je nič jednoduchšie, ako si túto spomienku objednať cez internet. Ale pozor, teraz je ten najlepší čas, pretože Vianoce sú tu o pár dní!

Aký je postup?

 

Výroba prebieha digitálnou tlačou na kvalitný papier alebo vyvolaním na značkový fotopapier Fujicolor Crystal Archive. Tento druh papiera sa používa pri výrobe prémiového fotokalednára deLUXE. Je medzi kalendármi najvyššou  triedou. Fotografie sú vyvolávané fotochemickou cestou, vďaka čomu sú kontrast a jas na každom zábere presne také, ako ste zvyknutí pri klasických fotografiách. Tak isto sa na ich povrchu nezachytávajú odtlačky prstov. Doba spracovania objednávky sú 3 pracovné dni.

Na vás je, aby ste si vybrali tému a zarámovali svoje spomienky do originálneho kalendára, vďaka ktorému budete spomínať na krásne chvíle každý jeden deň.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi