Od

Leto a pocity slobody. Priatelia, hudba, slnko, nové zážitky a hlavne dobrá nálada! Tak toto je festival. A keďže nám to pravé leto práve začalo a prvé festivaly už klopú na dvere, pripravili sme si pre vás zopár tipov a trikov ako festival nielen prežiť, ale hlavne si ho naplno užiť!

83719680SLNIEČKO

Ako sa mu brániť?
Je leto a hrejivé slnečné lúče oveľa častejšie pohľadia nielen našu tvár ale aj celú našu pokožku. Preto sa treba chrániť a najmä vtedy, ak celý deň poskakujeme v skvelej nálade rovno pod pódiom. Nepríjemné zistenie, že sme sa „spálili“ tesne pred tým ako sa uložíme do stanu aspoň na pár hodín si oddýchnuť, našu náladu určite nevylepší.

Rovnako slniečko útočí aj na naše oči. Takže slnečné okuliare ,dúfam, nie je treba nijako zvlášť pripomínať. Podotknem však, že ani pri okuliaroch sa medze nekladú, a tak najrôznejšie retro motívy, či romantické srdiečka určite nič nepokazia!

No a do tretice môže príliš veľa slnečných lúčov uškodiť nielen pokožke či očiam, no aj celému organizmu. Preto by sme si mali chrániť najmä hlavu. Populárne klobúky a naveky štýlové šiltovky preto treba mať vždy poruke ( a ešte lepšie na hlave!).

PITNÝ REŽIM

Poctivo dodržiavať!zdrava-flasa-green-bottle
O pitnom režime ste určite počuli a čítali, takže nudnú prednášku znova nedostanete. Máme však pre vás super tip! Na internete sa dnes dá nájsť skutočne všetko. Čo keby ste si sadli a skúsili „vygúgliť“ nejakú fľašu? Samozrejme nie na alkohol! Dnes sa na trhu nachádza naozaj všetko, takže zohnať vlastnú fľašu určite nebude až také náročné.Môžete si vybrať z veľkého množstva tvarov, farieb a motívov.

Buď zelená, chráň životné prostredie a pritom maj štýl!

MINI a stále so sebou…

A reč je o kabelke. To je výhoda minikabeliek. Vopcháte tam len tie skutočne dôležité veci, takže vás nebude bolieť chrbát ani keď ju budete mať so sebou celý deň. Len si je pekne „oblečte“ doklady, peňaženku, vreckovky či iné nutnosti a majte ich vždy po ruke. Snáď už len dodám, dávajte si pozor na vreckárov!

A čo sa nosí?
Festival. To je voľnosť a sloboda. Takže sa nenechajte viazať a v pokoji vyskúšajte aj to, načo by ste si inak netrúfli. No berte pritom na vedomie to, aké počasie má byť v nasledujúcich dňoch. Rifľové šortky, šaty, košele, tričká, plavky… nekonečné množstvo variácií. Ale taktiež žabky či gumáky budú určite správnou voľbou. Nezabúdajte však nato, že je leto. Takže nepísaným pravidlom sú farby, zvieracie či rastlinné motívy a hlavne kreativita. Čo tak si skúsiť vylepšiť oblečenie aj doma? Zopár trikov a tipov určite nájdeš aj na našej stránke.

festival-outfits

A mám pre vás ešte jeden super tip. Maskáčové tričko alebo šortky. Sú v móde pretože army style je stále IN a nie je na nich vidno špinu. Takže milé dámy, aj keď vám kvapne troška kečupu z toho skvelého langoša, ktorý ste práve obedovali, rovno na tričko, nič to, nemusíte hneď bežať do stanu prezliecť sa a zmeškať preto vystúpenie vašej obľúbenej skupiny.

No a nakoniec KOZMETIKA

Pretože bez nej to ženám jednoducho nejde…

už len pripomeniem, idete na festival a nie na módnu prehliadku. Takže zbytočne zaťažovať pleť a aj seba s vrstvami makeupu je naozaj zbytočné. Populárne BB krémy určite oceníte aj vy. Zjednotia pleť, zmatnia ju, hydratujú a často krát obsahujú aj ochranný UV faktor. K tomu len špirála, či jemná linka a líčenie na festival je hotové! Krása sa predsa skrýva v jednoduchosti…

A môj tip? Na rýchle odlíčenie v stane či už večer pred spaním alebo na osvieženie a očistenie pleti počas dňa vám úplne postačia vlhčené obrúsky.

86006755travel_pack_extra_15 84013724

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi