Od

Na Slovensku je neuveriteľné množstvo hotelov. Doslova každá druhá budova v meste je hotel. My pre vás prinášame hotel v Žiline, ktorý patrí medzi top hotely na Slovensku. Hotel Galileo je krásnym aj zvnútra, aj zvonku. Ak sa chcete naň pozrieť, nemusíte si ihneď obliekať hrubšiu bundu, aby ste sa zahriali cestou. Z pohodlia svojej pohovky zistíte ako vyzerá tento top hotel, ktorého kvality nesmiete prehliadnuť. Ideme na to?

Hotel Galileo ponúka lacné ubytovanie

Lacným ubytovaním sa môže chváliť len štipka slovenských hotelov. Vedeli ste o tom, že tento slovenský hotel v severnej metropole ponúka ubytovanie na niekoľko dní v Žiline za revolučne nízke ceny? Využite možnosť zajednať si izbu alebo apartmán v dobrej cene. Kto by vás schoval pod strechu, keď nie práve lacný hotel Galileo?

Všetky izby poskytujú vysoký ubytovací štandard. Na izbách nájdete aj LCD televízory, na ktorých si budete môcť pozrieť aktuálne spravodajstvo alebo dobrý film, ktorý beží práve v televízii. Neočakávajte priemernú kvalitu. Očakávajte tú najlepšiu kvalitu! Okrem LCD televízorov vás samozrejme čaká aj pripojenie na internet. Môžete si prečítať emaily aj keď nie ste doma a bez toho, aby ste platili za dáta.

Svadba v hoteli Galileo

Hotel Galileo neposkytuje len obyčajné ubytovanie. Ponúka aj priestory na organizáciu svadby. Svadba v Žiline je ideálna. Čo tak nevyužiť možnosť rezervácie veľkých priestorov, v ktorých sa môže konať tá najlepšia svadobná hostina? Hotel Galileo sa môže chváliť titulom dobrého hotela, ktorý dokáže poskytnúť priestory aj na svadobné hostiny. Nazrite do priestorov hotela Galileo a spravte si ten najkrajší deň D. Je len raz za život, tak nech to stojí za to, nie?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi