Trendy v náramkoch

14 júla, 2013 o 16:32

Od

Náramky. Doplnky, ktoré oživia aj ten najnudnejší outfit. Ak neviete aké sa nosia toto leto a s čím ich skombinovať, my vám poradíme. Kombinujte všetko čo je na pohľad neskombinovateľné. Tento rok platí pravidlo čím viac, tým lepšie. Veľa farieb, vzorov a veľkostí. 

Shamballa 

Náramok, ktorý symbolizuje mier, pokoj a šťastie. Pripomínajú nám to, že musíme mať stále otvorenú myseľ. Nosí ho už takmer každý. Celebrity i necelebrity, modelky, speváci i herečky. Skrátka všetci. Obchody nám ponúkajú mnoho farebných variácií a prevedení. Náramok pozostáva z viacerých guľatých kamienkov. Často sú aj v tvare lebky či iných vzorov.

shamballa

 

Kožené náramky

Trvácnosť. Prvá vec, ktorá vás napadne. Kožené náramky sú skvelým doplnkom k jednoduchému štýlu obliekania. Existujú hrubé i tenké, ktoré bývaju často ozdobené cvokmi či ornamentami.

large (8)

 

Kov

Elegantnosť. Práve tieto náramky sú asi najuniverzálnejšie. Môžete ich dať k elegantým šatom aj k obyčajným džínsom a topu. Farby sú od zlatej až po medenú. Takisto môžte kombinovať zlaté so strieborným, či strieborné s bronzovým. Fantázií sa medze nekladú, avšak dávajte pozor, aby to nikdy nevyzeralo gýčovo!

large (9)

Náramky s osobitným významom

Jednoduchá farebná šnúrka s príveskom kotvy, nápisov, znaku nekonečno, sovičky, anjel a podobne.Tieto náramky zažívajú obrovský boom. Každý  ma pre svojho majiteľa nejaký skrytý význam. Či už verí na jeho „silu“ alebo to, či mu prinesie šťastie, alebo sa mu len páči. Avšak každý jeden niečo symbolizuje. Sova má priniesť múdrosť a kotva šťastie. Takisto anglické nápisy ako love, believe, hope a podobne.

large (10)

 

Hodinky

Trocha odbočenia od témy náramkov. Obrovským hitom poslednej doby sú hodinky. Nemáme však tie silikónové, ktoré sú momentálne na ústupe, ale elegantné v zlatých, strieborných a bronzových farbách. Jednými z tých najznámejších sú od návrhara Michaela Korsa, ktorý tvorí svoju kolekciu a súčasne tým podporuje charitu. Skvele sa kombinujú so shamballa náramkami a môžte ich vidieť na rukách mnohých celebrít. Ak si ich kúpite, skutočne neolutujete. Pravdaže nemusíte investovať do drahých značkových hodiniek, ale na internete nájdete skutočne štýlové a originálne kúsky za priateľné ceny. Hodinky nie len že vyzerajú dobre, ale ani  nemusíme pol hodiny kutrať v kabelke a hľadať mobil aby sme vedeli koľku je času. Stačí sa pozrieť na ruku. Nie len, že zistíte čas, ale vkusnými hodinkami polahodíte aj svojmu oku

large (12)

 

 (zdroj obrázkov: www.weheartit.com)

4.67 avg. rating (94% score) - 3 votes