Od

V množstve druhov a dizajnov dámskych kraťasov sa niekedy môže zdať komplikované zorientovať. Módni návrhári na nás každoročne chrlia rôzne dĺžky, farby, vzory, strihy a ak netušíte, ktoré z nich by na vás vyzerali najlepšie, prečítajte si tento článok. Viete si nájsť ideálne kraťasy pre vás na každú príležitosť?

Zohľadnite typ postavy a vašu výšku

Nemusíte byť modelka, aby ste v kraťasoch vyzerali fantasticky. Dámy s postavou hrušky by si mali vyberať najmä tenké a tmavé šortky s vysokým pásom, ktoré predĺžia nohy a vyhýbať sa kraťasom s nízkym pásom a vodorovným pruhovaním, ktoré vás rozšíri.

Ak ste obrátený trojuholník a máte širšie ramená ako boky, potrebujete vytvoriť ilúziu plnších bokov, aby ste opticky skorigovali vaše proporcie. Pásiky a voľné šortky sú pre vás ideálne, naopak, obtiahnuté kraťasy v strihu skinny fit nie sú najlepšou voľbou.

Ste typické jablko? Potom stavte na bermudy alebo šortky s výraznými vreckami. Oblúkom sa vyhýbajte skladaným a vrstveným kraťasom. Ak vaša postava pripomína presýpacie hodiny, hodí sa vám takmer čokoľvek.

Drobným ženám sa hodia kraťasy v neutrálnych farbách s tielkom a topánkami na platforme. Ak ste vyššia, asi vám môžeme závidieť dlhé, štíhle nohy a bola by škoda, ak by ste túto devízu pri kraťasoch nevyužili. Dĺžka do polovice stehien je pre vás ideálna. Dámy s krivkami zase zabodujú napríklad v rifľových kraťasoch s vyšším pásom.

Kedy si obliecť rifľové kraťasy

Džínsy sú jedny najpopulárnejších nohavíc a aj ich kratšia verzia sa od svojho vzniku teší veľkej obľube. Veľmi dobre sa kombinujú a ich všestrannosť môžete využiť vo svoj prospech. S jedným modelom rifľových kraťasov totiž vyčarujete množstvo rozmanitých outfitov od bohémsky ladených vhodných napríklad na letný festival, po rafinované kombinácie na rande či do mesta až po ležérne štylizácie na rôzne voľnočasové aktivity.

Hitom tejto sezóny sú otrhané rifľové šortky rôznych odtieňov od svetlomodrých po tmavomodré, ale zaujímavé sú aj čierne, biele alebo napríklad jemne ružová rifľovina s trendy detailmi. Sú dobrou voľbou na každodenné nosenie na všetky možné neformálne príležitosti. Už máte tie svoje?

Kam sa hodia teplákové šortky

Teplákové kraťasy nemusíte nosiť iba doma alebo pri športovaní. Vyskúšajte zaujímavé farby – outfit oživí kamelová alebo neprehliadnuteľná červená, efektný obtiahnutý strih s pútavými detailmi ako zadné vrecká a môžete si byť isté, že zabodujete. Dokonalý celok dotvorí zaujímavý top, kabelka a biele tenisky.

Aj zabehať si do parku môžete nahodená v peknom outfite. Na výkon má vplyv aj to, ako sa v športovom úbore cítite, takže sa neváhajte zladiť od hlavy po päty, veď je to pre vaše dobro. Z rôznych strihov a farebných prevedení si určite nebudete mať problém vybrať ideálne pre vás.

Navštívte internetový obchod Bolf, kde nájdete moderné dámske kraťasy za fantastické ceny a vybavte sa na letnú sezónu kvalitnými kúskami, ktoré sa stanú ozdobou vášho šatníka.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi