Od

Deň čo deň zažívame nové príhody, momenty, ktoré by si zaslúžili byť zdokumentované fotoaparátom. Predsa len mnoho ľudí namiesto toho, aby si fotilo momenty na fotoaparát používa svoje smartfóny, ktoré síce dokážu konkrétny moment zachytiť, ale nie v príliš dobrej kvalite. Treba si uvedomiť, že ak chcete tieto spomienky zachytené smartfónom dať do reálnej podoby (chcete z nich vytvoriť obraz), nebudete mať žiadnu šancu. Prečo?

Nezávisí to od náplne do tlačiarne. Obrazy zachytené smartfónom sú zachytené v menšej kvalite a aj keď sa zdá, že sú kvalitné (pretože výrobca tvrdí, že foťák má veľa megapixelov), vôbec to tak nie je. Ak zrovna nemáte fotoaparát a investícia do neho je pre vás zbytočná, ešte raz zvážte všetky pre a proti a radšej investujte do vlastného fotoaparátu. Nemusíte mať zrovna drahú zrkadlovku. Postačí vám jednoduchý kompaktný fotoaparát so základnými funkciami, ktorý vám dokáže urobiť krásny portrét, ktorý si neskôr budete môcť dovoliť zarámovať.

Na takéto vlastnoručne vytvorené obrazy si vyberajte špecifické rámy na obrazy. Nemôžete si dovoliť bársaký rám. Aby obraz vynikol, musíte rám prispôsobiť téme obrazu.

Aj keď sú moderné domácnosti zariaďované v minimalistickom štýle, steny nemôžete ponechať holé, fádne. Aby ste určitým spôsobom vynikli, vytvorte si originálny vlastnoručne vytvorený obraz, ktorý neskôr pretavíte do reálnej podoby. Uvidíte, že takýto obraz bude obdivovať každá vaša návšteva. Stačí mať len dobrý nápad a originálny obraz bude na svete.

Svoje obrazy majú tú najväčšiu hodnotu. Nikto vám nezakazuje kupovať si už hotový obraz. Sem- tam si ale môžete spraviť svoj vlastný.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi