Od

Dni sa začínajú predlžovať, počasie sa postupne začína zlepšovať a všetky tušíme, že už sa blíži jar. Mnohé z nás sa tohto ročného obdobia už nevieme dočkať a tak vám prinášame tipy na to, ako si jar vniesť do života už teraz.

1.Choď do prírody

IMG_3795 IMG_3793

Zaručeným receptom na prebudenie jarnej nálady je prechádzka v prírode. Síce ešte na väčšine Slovenska nie je tá pravá jarná atmosféra ale kde tu už nájdete prebúdzajúce sa rastlinky a v prípade, že budete mať aj slnečné počasie, doplnenie energie je zaručené.

2.Naservíruj si jar

S príchodom jari zmeň aj svoj jedálniček. Zabudni na klobásy ktoré si pojedala po dlhých zimných večeroch a vymeň ich za pestrofarebné ovocie a zeleninu. Tvoja postava, ktorá sa už o veľa dlhšie nebude môcť skrývať pod páperovou bundou sa ti poďakuje. Ak si navyše naservíruješ svoje jarné menu na pestrofarebnom riade máš pravú jarnú náladu zaručenú.

Privolaj jar s kolekciou riadov z Ikey

 

3.Obleč si jar

Po dlhých mesiacoch nosenia kabátov máš príležitosť vyfarbiť sa. Vyber zo svojho šatníka tie najfarebnejšie kúsky a ak si naozajstná milovníčka jari obleč si na seba niečo s kvetinovým vzorom.

4. Prines si jar k sebe domov

Doplň interiér svojho bytu niekoľkými jarnými doplnkami aby si aj sediac v teple svojho domova vedela, že jar sa už blíži. Možno ťa pohľad na jarné bytové doplnky bude motivovať aj k prechádzke v prírode (viď. Bod 1).

Jarnú náladu vo vás prebudí voľba farebných doplnkov. (Ikea)

5. Buď kreatívna

Vymysli si aktivitu na privítanie jari. S blížiacou sa veľkou nocou sa môžeš pustiť do zdobenia kraslíc, aranžovania a výroby dekorácií, maľovania alebo fotenia. Každá z nás si vie nájsť svoju kreatívnu aktivitu prostredníctvom ktorej si najviac vychutná príchod tohto krásneho ročného obdobia.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Tagy:
O autorovi