Od

Zaujíma vás čo vytáča iných ľudí? Alebo, len máte chuť prečítať si niečo krátke a vtipné? Či len hľadáte spôsob ako si vyventilovať svoju hejterskú náladu bez toho aby ste tým obťažovali blížneho svojho? Potom je kniha 1000 věcí, co mě serou práve pre vás!

ACHJO BITCH, ATTILA, BIČ BOŽÍ, CURVEKILLER sú autormi úspešného blogu, ktorý im vychádza aj knižne. ACHJO BITCH  je jedinou zástupkyňou z radov žien v tomto autorskom kolektíve dokazuje, že hejty nie sú výsadou žien, ako by si niekto mohol myslieť.

Autorom zatiaľ vyšli 4 knihy Každá z nich má 200 hejtov a je splneným snom každého hejtera bez štipky literárneho talentu, pretože nám autori často hovoria priamo z hĺbky našich hejterskych srdiečok a vyjadrujú naše pocity spôsobom, akým my to nedokážeme.Na svojom blogu sú autori už pri 884 hejte, tak sa asi môžeme  v dohľadnej dobe tešiť aj na 5 pokračovanie knihy.

Ak patríte medzi večných glosátorov, komentátorov alebo nebodaj hejterov (pred definíciu hejtera pozri sem), táto kniha by Vás mala zahriať pri srdiečku, ak nejaké máte. Keďže sa jedná o krátke útvary, je táto kniha skvelým spoločníkom na cestovanie v MHD ktoré väčšina z nás hejtuje, na odľahčenie pred spaním, alebo na vysedávanie v kaviarni. Pri vysedávaní v kaviarni môžeme vrelo odporučiť zabaliť si knihu do obalu, pôsobí to intelektuálne a nikto v skutočností, že ste iba ďalšia hejterka. Toto skvelé krytie Vám však nepomôže, ak sa vám rovnako ako nám pri čítaní tohto hejtu podarí vydať taký ten chrochtavý zvuk, čo býva vskutku nemilým vedľajším účinkom nekontrolovateľného smiechu tak, ako sa to stalo nám.

Aj keď sa nedá povedať, že by sa jednalo o nadčasové dielo zaoberajúce sa podstatou vesmíru, svoje miesto v našej poličke si to rozhodne zaslúži.

Ak zatiaľ nie ste presvedčené, či by bola táto kniha blízka vášmu srdiečku, môžete zájsť 27. januára do Martinusu na Obchodnej kde sa môžete stretnúť jej autorov.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes
O autorovi