Od

So svojimi knižnými tipmi sa s nami tento krát podelila, energická a talentovaná spisovateľka Eliška Holienčiková, ktorej koncom minulého roka vyšla jej prvotina- Puzzle. 

VSZ: Aký tip kníh máš rada?

Mám rada Dominika Dána, Evitovky a motivačnú literatúru. Čítam veľmi veľa, či už odborné články, módne blogy alebo časopisy. A toto sú knižky, ktoré si rada prečítam aj dvakrát.

Eliškine knižné tipy

 Dominik Dán: Krv nie je voda
Vlastne akýkoľvek Dominik Dán.Dán je autor, ktorý si vás buď získa, ale nie. Milujete jeho štýl, alebo vás to nezaujíma. Ja zbožňujem všetky Dánove knihy a najnovšiu vždy najviac. Píše o reálnych prípadoch, často ma až mrazí a gúglim si udalosti (vraždy) na Slovensku. Vďaka nemu viem o pomeroch v 89 na Slovensku o niečo viac.

 

Jan Řezáč: Web ostrý jako břitva
Toto nie je klasické večerné čítanie, ale veľmi dobrý tip, ak vás zaujímajú webové stránky. Desiatky tipov, ako ten web urobiť ešte lepším. Jan má svojský, nezameniteľný štýl. Máme ju v práci, prešla som ju už veľa krát a vždy si v nej nájdem odpovede na svoje otázky.
 

Evita Urbaníková: Nakresli mi vietor
Silná kniha od Evity Urbaníkovej. O tom, že my ženy sme schopné pre chlapa urobiť hocičo, aj to, čo je na hrane so zákonom. Žena, ktorá túto knihu prežila (o ktorej ten príbeh je) je neuveriteľná. Silná a hlúpa zároveň. Zhltla som tú knihu, hoci som ju mala na nočnom stolíku na večerné čítanie. Neodolala som a čítala do noci (napriek rannému vstávaniu do práce :))

Eliška Holienčiková: Puzzle
Jasné, že vám chcem odporúčať svoju knižku :). Milujem ich, plačem s nimi a občas ma hnevajú. Puzzle sú pre všetkých, lebo nie všetko je v živote dokonalé. A potom sa stane niečo, nájdeme správny kúsok skladačky. Zapadneme. Ako puzzle. Je v nich sex, láska a zaujímavý príbeh. Sú pikantné, rozčúlia vás, alebo potešia. Prečítajte si ich a napíšte mi, ako sa vám páčili.  


Michaela Mužíková: 365 copy triků
Mám rada online knižku d Michaely Mužíkovej, ktorá má iba niekoľko dní. Minulý rok každý deň zbierala copy triky, ktoré tento rok vyšli ako pdf knižka. Všetky praktické rady pokope.

 

+ čítam časopis Forbes. Inšpiruje, baví. A hlavne, posielajú fantastický newsletter Forbes Espresso, ktorý vám naštartuje deň 🙂

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
O autorovi