Od

Vplyv fast fashion cítiť v posledných rokoch aj na Slovensku. Viaceré módne značky sa predbiehajú, aby predali čo najlacnejšie oblečenie, ktoré je hitom danej sezóny. Zákazníkov sa snažia nalákať na zľavy, len aby sa zbavili kúskov, ktoré sa málo predávajú a regále doplnili novou kolekciou.

Ak vás ale neustále plytvanie oblečenia a vplyv fast fashion hnevá, nazrite do svojho šatníka a pozrite sa, či medzi dlho nenosenými kúskami nemáte nadčasové kúsky, ktoré budete nosiť nielen jednu sezónu, ale viac sezón.

Zimné dámske bundy v neutrálnych farbách

Bez zimnej bundy si nevieme predstaviť ani jednu zimu. Pri ich výbere sa častokrát necháme zlákať nízkymi cenami, ktoré nám nezaručia kvalitu výroby pri tejto zimnej bunde.

Ak chcete mať nadčasový zimný kúsok v zimnom šatníku, vyberajte si nadčasové dámske bundy. Nadčasové dámske bundy nájdete v ponuke neutrálnych dámskych búnd. Sivá, béžová, hnedá, čierna dámska bunda vám vydrží aj 6-7 sezón (podľa toho, ako sa budete o bundu starať a ako často ju budete nosiť).

Ak nechcete pôsobiť ako sivé myšky, celkový outfit môžete oživiť výraznými doplnkami – farebným šálom, čiapkou a štucňami.

Dámske športové mikiny

Tepláková móda sa už dávno nenosí len na doma. Teplákové nohavice, ale aj moderné športové dámske mikiny sú trendy kúskom, ktorý vás bude sprevádzať nielen túto zimu, ale aj tie nasledujúce. Stačí si pod ňu obliecť bavlnené tričko s dlhým rukávom, ktoré bude perfektne ladiť k vašej podšitej dámskej mikine.

Odporúčame mikiny aj v neutrálnych farbách, ale aj vo výraznejších farbách. Záleží od toho, aké farebné prevedenie má tričko, ktoré si pod mikinu plánujete obliekať.

Zladíte ich ku všetkým šperkom

Neutrálne zimné dámske bundy s kapucňou a podšité športové mikiny oceníte aj o niekoľko sezón. Ak ich doma nemáte, neváhajte a kúpte si ich skôr, ako začne tá pravá zima. Uvidíte, že sa týchto kúskov nebudete chcieť vzdať a budú patriť medzi vaše obľúbené. K mikinám môžete dokonca nosiť aj svoje obľúbené strieborné náramky a náhrdelníky.

Okrem športových podšitých dámskych mikín a nadčasových búnd využijete aj rolákové pletené šaty po kolená a XXL svetre v prírodných farbách.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi