Od

Zima nepatrí k obľúbeným ročným obdobiam. Práve v tomto období bývame najviac choré a málo slnečného žiarenia spôsobuje, že sa cítime sklesnuto, depresívne.

Aby sme však zimu prekabátili, mali by sme si vyberať kvalitné spodné prádlo, ktoré nás v chladných dňoch perfektne zahreje a nepodráždi našu pokožku. 

Dámske nohavičky

V zimných mesiacoch si vyberajte hrubšie dámske nohavičky, ktoré vás príjemne zahrejú zospodu a ochránia vás pred prechladnutím a zápalom močových ciest. Vo vašom bielizníku by vám nemali chýbať klasické biele bavlnené dámske nohavičky, ktoré budú príjemne obopínať váš zadok a zároveň vás nebudú ťahať v páse. Pri výbere dámskych nohavičiek je dôležitá nielen hrúbka materiálu, samotný materiál, ale aj gumička v páse.

Dámske tielka

Sú dobrou spodnou vrstvou v chladných zimných dňoch a využijete ich aj v teplejších mesiacoch. Odporúčame vám vyberať si dámske tielka z bavlny, ktoré budú obopínať vaše telo (tielka musia byť obtiahnuté, aby plnili svoj účel). Univerzálne biele, béžové, sivé a čierne tielko využijete určite aj v týchto chladných dňoch. Dámske tielka chránia najmä vašu krížovú oblasť – obličky.

Dámske body

Sú sexy a zároveň sú príjemným funkčným doplnkom v zimných mesiacoch. Odporúčame vám kúpu bavlnených dámskych body, ale aj rolákových dámskych body vyrobených z jemného úpletu, ktorý nekúše a príjemne hreje. Konkrétne rolákové dámske body slúži aj ako vrchná vrstva. Body skvele kopíruje vašu postavu, preto vám ich jednoznačne odporúčame nosiť, ak chcete zvýrazniť svoje krivky a „ste na love“.

Každý rok nás zima prekvapí mínusovými teplotami a silným snežením. Pripravte sa na zimu tak, že si zabezpečíte kvalitné spodné prádlo, ktoré vás zahreje a ochráni pred zápalmi. Pravidelným nosením kvalitnej spodnej bielizne predídete prechladnutiam, chrípkam, zápalom v tele.

Spodnú bielizeň si chystajte hneď večer. Zatiaľ, čo si budete zuby čistiť bieliacimi pásikmi, nebudete strácať čas hľadaním dobrej spodnej bielizne, ale všetko budete mať nachystané.

Prekabáťte zimu a vyzbrojte sa dobrou spodnou bielizňou!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi