Od

Začína čas, kedy nebudeme môcť vystrčiť ani len prsty z domu, bez toho, aby sme nezmokli. Jeseň je krásna len vtedy, keď je slnečno a neprší. Prišiel však október, ktorý je typický na daždivé počasie. Ak plánujete počas tohto obdobia robiť niečo so svojou váhou, skúste sa držať nasledujúcich rád, ktoré vám pomôžu schudnúť alebo udržať optimálnu váhu. Hlavne – dodržiavajte všetky.

Neležte na gauči a hýbte sa

Ak si chcete udržať stabilnú váhu, budete potrebovať pohyb. Nie raz za týždeň, ale dennodenne. Nikto od vás nevyžaduje, aby ste užívali rôzne proteíny. Samozrejme, môžete, ale nebude to potrebné. Skúste sa namiesto ležania na gauči pohybovať. Vyskúšajte základné prvky jógy, pilatesu alebo si zatancujte s partnerom. Pustite si dobrú hudbu a hýbte sa. Nie je nič horšie, ako keď strávite počas zimy celé dni na gauči.

Odporúčame vám vyskúšať cviky na trampolíne. Trampolínu môžete mať vonku, ale aj v garáži (ak máte samozrejme priestor). Skákanie na trampolíne je nielen zábavou, ale aj vynikajúcim tréningom. Skúste to. Ak má niekto z vašich známych trampolínu, kľudne si zacvičte.

Rátajte však s tým, že budete zadýchané a s najväčšou pravdepodobnosťou budete potrebovať vymeniť tričko. Ak nemáte po ruke náhradné tričko, požičajte si pánske tričko od svojho muža. Určite vám rád pomôže.

Vyberajte si jedlo, ktoré budete konzumovať a hlavne kedy ho budete konzumovať 

Základom toho, aby ste si udržali váhu, bude výber vhodnej stravy. Myslíte si, že ak budete jesť jedenkrát denne, postačí vám to a zhodíte? Mýlite sa. Je dobré, keď sa poradíte s odborníkmi na stravovanie. Samozrejme, správny režim si dokážete nastaviť aj sami. Treba sa len prelúskať fórami na internete a poprečitovať si názory odborníkov. Jedzte vždy len do 18:00 hodiny, do svojej stravy zahrňte viac ovocia a obmedzte príjem vyprážaných jedál, ktoré zaťažujú žalúdok a črevá a spôsobujú vám problémy s vyprázdňovaním.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi