Od

Každý vzťah si po určitom období prejde krízou. Niektoré ju ustoja, niektoré sa rozpadnú. Ak aj vy pociťujete už dlhšiu dobu stereotyp vo vzťahu, prečítajte si nasledujúce riadky. Dozviete sa v nich skvelé rady, ako vášmu niekoľkoročnému vzťahu vrátiť iskričku. Nemusíte hneď kupovať v médiach ospevované afrodiziaká. Nezabúdajte, že nie všetko je len o milostných aktivitách.

Neustála komunikácia 

Vzťahu dodáte iskričku jedine vtedy, ak sa budete neustále rozprávať. Neustále komunikovanie partnerov na akúkoľvek tému zabráni tomu, aby váš vzťah upadol do stereotypu. Zaujíma vás niečo a potrebujete radu svojho partnera/ partnerky? Nechoďte okolo horúcej kaše a spýtajte sa svojho partnera. Aj keď si myslíte, že to je nepodstatná vec a vášho partnera to nebude zaujímať, spýtajte sa. Veď ako môžete byť vo vzťahu, keď neviete ani s tou pre vás najbližšou osobou komunikovať? Dajme si príklad: Ak si chcete kúpiť nohavičky a nemáte ani tušenie, aké by vám pasovali, prečo sa nespýtate svojho partnera? Určite ho takouto otázkou nenahneváte, ba práve naopak, skôr potešíte. Každý muž miluje nakupovanie spodného prádla s partnerkou. Naozaj!

Navštívte pre vás nepoznané miesta

Okrem pravidelnej komunikácie si dajte záležať aj na tom, aby ste si spoločne tvorili voľnočasový program. Pracovné povinnosti si nemôžete navzájom ovplyvňovať. Jedine iba vtedy, ak pracujete v jednej firme. Vytvorte si plán, navštívte pre vás nepoznané miesta a hlavne – neseďte doma, keď máte možnosť ísť na výlet. Navštevovaním zaujímavých miest, kde ste ešte neboli, dokážete dať svojmu vzťahu opäť iskru.

Komplimenty

Po rokoch spolužitia tendencia prejavovania si nežností výrazne klesá. Aby váš vzťah nestratil iskru a bol taký, ako v prvých mesiacoch vzťahu, začnite si opäť prejavovať komplimenty. Nežnosti, objatia, pochvaly sú hlavným pilierom každého vzťahu. Ak má vaša žena nový korzet, pochváľte jej ho. Ak váš muž výrazne pochudol, pochváľte ho. Komplimenty sú veľmi dôležité nezávislé od toho, či máte tridsať alebo šesťdesiat.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi