Od

Po prvotnom neúspechu s našim nákupom na dresslinku, sme sa rozhodli naše okienko o nákupoch v Číne nevzdať a tak Vám prinášame v poradí druhú recenziu na online nakupovanie z Číny. Tento krát sme sa rozhodli byť opatrnejšie a nakupovali sme bižutériu z miniinthebox.com.

Pre druhú recenziu sme si vybrali obchod, po ktorom sme nesiahli prvý krát. Mali sme už predchádzajúce skúsenosti, ktoré boli pozitívne. Nechceli sme riskovať ďalší nezdar ktorý by nás definitívne mohol odradiť od ďalšieho snaženia. Aj pri výbere výrobkov, ktoré sme si objednávali sme šli na istou a objednali sme si jedny náušnice, náhrdelník a USB kábel k mobilu. Všetko spolu za 5 dolárov a to vrátane poštovného, ktoré bolo zadarmo.

Doručovanie

Tak ako minule sme objednávali tovar, ktorý sme nutne nepotrebovali, takže počkať naň nám vôbec neprekážalo. Objednávku aj platbu cez Paypal sme spravili 18. novembra,  zásielka bola vyexpedovaná 25. novembra a bola doručená 18. decembra. Doručovaciu lehotu 20 pracovných dní od vyexpedovania dodržali (trvalo to 17 pracovných dní). Balíček dorazil nepoškodený, priamo do schránky a teda nemáme najmenší dôvod sa sťažovať s ohľadom na to, že poštovné bolo zadarmo.

Výrobky

Všetky výrobky nám boli doručené nepoškodené a zabalené v jednotlivých obaloch viď. Obrázok náušníc.

USB kábel stál dolár, bol funkčný a viac jeho vlastností rozoznať nevieme, takže mu v tejto recenzii nebudeme venovať viac pozornosti.

Náušnice

Náušnice sú z nehrdzavejúcej ocele, vykladané dvoma radmi kamienkov. Práve vo chvíli, keď som chcela oprášiť všetky superlatívy zo svojej slovnej zásoby otvorila sa mi jedna z náušníc a vypadla na zem. Keďže sa tak stalo iba raz počas vyše týždňa, čo mám tie náušnice bez vyberania v ušiach nemožno to považovať za vážny nedostatok, skôr za náhodu. Inak sú náušnice pekné a pôsobia kvalitne.

Fotografia na stránke predajcu:

vpqtii1368674857721

Naše fotografie:

2014-12-31 13.31.492014-12-31 13.32.20

 

Náhrdelník

Poslednou položkou, ktorú sme si objednali bol náhrdelník reťazovitého vzhľadu. Tento náhrdelník som v zlatej videla na mojej známej a úprimne ma prekvapilo, keď náhrdelník, ktorý mi doručili bol síce pekný ale z plastu. Až následne som zistila, že aj ten jej bol z plastu a že vlastne ten,kto  náhrdelník nedržal v ruke si s najväčšou   pravdepodobnosťou ani nevšimne že nie je kovový. Navyše nosiť na krku taký masívny kovový náhrdelník by asi nebolo nič moc.

Fotografia na stránke predajcu:

iegfkj1385521371977

Naše fotografie

2014-12-31 13.31.37

Záver

Celkovo nákup dopadol veľmi uspokojivo a rozhodne plánujeme cez tento obchod nakupovať aj v budúcnosti. Na rozdiel od predchádzajúceho nákupu hodnotíme tieto veci ako plne funkčné a plniace svoj účel.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi