Od

Chladnejšie ročné obdobie nám mnohým znepríjemňuje život. Vykurovacia sezóna sa pomaly rozbieha, letné kraťasy nahrádzame dlhými nohavicami a čoraz častejšie trávime voľný čas pod dekou s teplým čajom. Toto ročné obdobie je krásne, farebné, no pri upršanom počasí sa nám nechce nič, len ležať na gauči alebo v posteli.

Ak vás ale v nasledujúcich dňoch čaká rande, určite máte obavy, ako sa obliecť, aby ste nevyzerali ako snehuliak, ale príťažlivo, sexy. Každá žena chce urobiť dobrý dojem a práve preto vám poradíme, čo si obliecť teraz na jeseň na rande.

Vlnený kabát

Jeseň je typickým sychravým počasím a preto rozhodne nič nepodceňujte. Ležať po vydarenom rande v posteli s chrípkou by nechcela žiadna z nás. Ak plánujete ísť na rande počas chladnejšieho upršaného dňa, resp. večer, odporúčame vám vytiahnuť zo šatníka teplý, hrejivý elegantný vrchný diel. Odporúča sa predovšetkým vlnený kabát, ktorý príjemne zahreje a zároveň vyzerá elegantne a vhodne aj na danú príležitosť. Ak nosievate elegantné klobúky, nepohrdnite ani ním. Treba ho však zladiť predovšetkým s obuvou.

Vlnený kabát bude ale pre vás záchranou. Odolá silnému vetru, mrazivým večerom a aj dažďovým prehánkam. Vďaka nemu sa budete cítiť stále v tepľúčku.

K takémuto kabátu odporúčame skombinovať elegantné kabelky Monnari. Sú štýlové, značkové a zmestíte do nich všetko, čo potrebujete, najmä však šminky. Veď každá z nás sa na rande plánuje upraviť na WC pri zrkadle, či nie?

Štýlové šperky

K oblečeniu odporúčame zladiť šperky. Skvelými šperkami budú jednoduché minimalistické šperky – minimalistické náhrdelníky a náušnice. Ako pravá dáma si nezabudnite dať na ruku značkové náramkové hodinky, ktoré vám umožnia mať prehľad o čase bez toho, aby ste sa pozerali na mobil.

Ak si obliekate pod kabát elegantnú blúzku, stavte na veselé farby. Čo sa týka vzorov, vsaďte na jemné vzory kvetov. Romantičkám tieto vzory veľmi pasujú. Nič nepokazíte ani pásikmi, bodkami.

K blúzkam ale nezabúdajte zladiť elegantné nohavice, ideálne Slim fit.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi