Od

Sexuálny život životných partnerov môže ohroziť nevera jedného z nich, ale aj zdravotné komplikácie. Najmä muži, ktorých prekvapili zdravotné problémy, taja tieto informácie pre svojimi partnerkami. Cítia sa frustrovane, menejcenne a upadajú do depresií.

Ak sa zistí, že problém je na strane vášho partnera, buďte mu oporou za každých okolností a urobte všetko pre to, aby sa jeho zdravotný a psychický stav zlepšil. Vedeli ste, že najčastejším problémom mužov v spálni sú práve problémy s erekciou?

Trápia nielen starších mužov

Problémy s erekciou sa vyskytujú najmä u mužov po štyridsiatke. Viaceré výskumy však tento fakt vyvracajú. Problémy s erekciou môžu potrápiť aj oveľa mladších mužov. Môže za to najmä stres, alkohol, fajčenie, nevhodný spôsob stravovania, pracovná vyťaženosť.

Práve problémy s erekciou spôsobujú problémy s neplodnosťou, preto ak sa s partnerkou snažíte o bábätko, resp. plánujete v budúcnosti založenie rodiny, dávajte si pozor na to, aký životný štýl vediete a už pri prvom náznaku problémov s erekciou navštívte lekára.

Ako vylepšiť erekciu?

Zlepšiť erekciu si môžete aj úplne sami. Stačí dodržiavať pravidelný pitný režim, viac sa hýbať, chodievať na prechádzky, športovať, zamerať sa na zdravšiu stravu, obmedziť stres a v prípade potreby si kúpiť aj účinné tabletky na zlepšenie erekcie. Odporúčame predovšetkým tie, ktoré sú založené na prírodnej báze.

Keď má váš partner problémy s erekciou, podporte ho. Pomôžete tým jeho psychike a podporíte ho do ďalšieho boja s problémami, ktoré ho trápia. Úprava erekcie je možná, no stresom to nedosiahnete. Buďte partnerovi oporou a keď treba, zájdite s ním k lekárovi – špecialistovi, ktorý vám poradí, ako problémy s erekciou riešiť.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi