Od

man-41403_640

Ženy sa vždycky snažili odhaliť myslenie mužov. Vždy za tým videli niečo nepochopiteľné a zložité a pritom mužské zmýšľanie je vcelku jednoduché. Muž  je od prírody zrodený nato aby živil rodinu a aby bol zároveň aj hlavou celej rodiny. Čiže v skratke, mužov poháňa to, čím sú, čo robia a koľko zarábajú. Tieto tri veci robia muža mužom. Pokiaľ má žena priateľa alebo muža, a nemá tieto tri veci ešte splnené podľa jeho predstáv nemôžeme čakať, že sa bude celý čas sústreďovať na nás.

 

Už od skorého veku je chlapec učený aby svoje prekážky zdolával ako CHLAP, bojoval so všetkým čo mu príde do cesty, neplakal a nedovolil aby s ním niekto zametal. Je vedený k tvrdej práci, čo sa týka domácnosti, ale aj na záhrade, aby bol zručný a nemal problém v dospelosti získať hocijaké zamestnanie. Taktiež sa od neho očakáva, že bude chrániť svoju rodinu, blízkych a samozrejme aj majetok. Čím je chlapec starší, tým viac má zápal dosiahnuť nejaké postavenie vo svete. Preto si ženy často myslia, že sa muži o ne nezaujímajú tak veľmi ako chcú. Pretože ženy v mužskom živote vypĺňajú mužom zatiaľ iba štrbiny až dokedy nedosiahnu svoj cieľ. Nechcem tým povedať, že muž nebude mať skutočný vzťah pokiaľ nebude milionár, ale už musí byť aspoň na správnej ceste k dosiahnutiu svojich cieľov. Až vtedy začne byť aspoň z časti pripravený na vzťah. Sami muži musia uznať, že keď majú partnerku a nemôžu ju pozvať niekam, niečo jej zaplatiť, kúpiť tak sa cítia znechutení, sklamaní a nešťastní. Muž v takejto nezabezpečenej situácii ťažko myslí na budúcnosť so ženou, keď jej nedokáže dať to čo by ON chcel a ONA potrebovala. A už vôbec NIE mať dieťa. Preto aj ženy, ktoré máte priateľov ešte s nedosiahnuteľným cieľom mali by ste stáť pri nich, posmeliť ich v tom čo im ide najlepšie a pomôcť im dosiahnuť ich cieľ. Snažiť sa uľahčiť mu to tak , aby sa ON sústredil na svoj sen a mal jasnú predstavu uskutočniť svoj plán. Ak sa v tom pláne uvidíte tak sa ho držte. Pretože keď uspeje bude šťastným mužom a vy pri ňom šťastnou partnerkou.

 

Toto je iba jeden z dôvodov  prečo  sa muži správajú tak ako sa správajú. Je celkom podstatný a preto som sa zamerala na túto problematiku aj keď viem, že za tým prečo muž nechce tráviť so ženou čas nie je len toto, ale to už sú konkrétne problémy. Vo všeobecnosti je toto ten hlavný problém prečo je to tak. A ak máte nejaké otázky na túto tému alebo by ste chceli poznať aj iný názor na problém, ktorý sa vyskytuje vo vašom vzťahu , skúste reagovať do komentárov.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi