Od

Do našich končín sa pomaly, ale isto prediera jeseň a ak už pomaly, ale isto obmieňate letné veci za tie jesenné, máme pre vás pár inšpirácii na jesenné outfity.

Vlnený kabát s kašmírom, elegantné SLIM nohavice, blúzka, členkové čižmy na podpätku

Keďže rána bývajú extrémne chladné, neostáva nám nič iné, len zo šatníkov vyberať teplé kabáty. K dámskym jesenným outfitom vám odporúčame obliekať vlnené dámske kabáty so zapínaním na gombíky ideálne s kašmírom v týchto farbách – sivej, čiernej, béžovej. Práve béžová (ťavia) je štýlová, vkusná a ľahko kombinovateľná farba. Hnedá je farbou jesene a nebolo by na škodu, keby si takýto vlnený kabát s kašmírom zaobstaráte.

Pod kabát stačí obliekať jemné bavlnené blúzky, k nim zladiť elegantné nohavice s pevnými dámskymi opaskami a obuť si členkové čižmy na podpätku. V prípade upršaného počasia môžete siahnuť aj po čižmách nad kolená.

V prípade priaznivejšieho počasia môžete dlhý vlnený kabát nahradiť vlnenou vestou. Huňaté vesty skrášlia daný outfit a zohrejú vás práve v tých partiách, ktoré najviac potrebujete chrániť. V prípade potreby si okolo krku prehoďte šál a máte dokonalý outfit napríklad aj do práce.

Teplákový kardigán, džínsy a teplé mikiny

Ak preferujete skôr ležérny štýl, určite by ste mali vyskúšať túto kombináciu dámskeho oblečenia. Teplákové kardigány z počesanej teplákoviny s kvalitným zapínaním vytvoria spolu s teplou podšitou dámskou mikinou dokonalý outfit na „obyčajné dni“. V prípade chladných dní si pod mikiny oblečte jednoduché bavlnené tričko s dlhými, poprípade s trojštvrťovými rukávmi. Pohodlné džínsy vám zaručia pohodlie na celý deň.

K takémuto outfitu môžete zladiť štýlovú crossbody kabelku a môžete vyraziť na rande, na stretnutie s kamarátkami, či do kina.

Čomu sa na jeseň nevyhýbajte?

Okrem týchto dvoch outfitov vám odporúčame vyťahovať zo šatníkov tieto veci – teplé pletené svetre, bavlnené roláky, teplákové dlhé vesty, podšité džínsové bundy, tvídové saká, tvídové nohavice a hlavne teplé šatky s rôznymi vzormi.

Na hlavu odporúčame štýlové baretky, poprípade vlnené čelenky.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi