Od

Nemáte ešte plány na Silvestra? Chceli by ste zažiť niečo výnimočné, niečo, čo ste ešte nikdy doteraz nezažili? Prinášame vám jeden hotel, ktorého krásy by ste mali obdivovať aj vy. Neviete si predstaviť tráviť Silvestra mimo domova? Pri nahliadnutí na tento hotel na to zabudnete. Budete tam chcieť ísť okamžite, nielen na Silvestra. Kde sa nachádza tento ospevovaný hotel? Tento hotel sa nachádza v našich krásnych horách. Nachádza sa v Tatrách. Nejde o žiaden hotel v meste, ide o hotel, ktorý stojí v objatí prírody. Je to prekrásny horský hotel Sliezsky dom. Chcete sa o ňom dozvedieť viac informácii? Dozviete sa o ňom viac z pohodlia domova. Na stránke sliezskydom.sk nájdete bohaté množstvo užitočných informácii. Nech sa páči.

Silvester v horách

Na Silvestra nemusíte sedieť s celou rodinou pri televízore. Môžete ho stráviť aj inak ako pominulé roky. Čo by ste povedali na to, keby vás Sliezsky dom privítal v ich náručí? Čo by ste povedali na to, že by ste slávili Silvestra nie jeden deň a jednu noc ale hneď tri dni? Viete si takéhoto Silvestra predstaviť? Predstavte si ho. Jedine vynikajúci Sliezsky dom prináša trojdňového Silvestra v Tatrách. Tombola, tanec, vynikajúce jedlo, popolnočná kapustnica, vynikajúci wellness, beseda s horskými vodcami – aj toto a mnoho ďalšieho vás čaká v posledných dňoch v roku. Poďte si užiť netradičného Silvestra do hôr. Nechajte sa objímať prenádhernou tatranskou prírodou.

Oddych na novom matraci

Po vynikajúco strávenom Silvestri si budete môcť užiť relax na nových ortopedických matracoch. Tancovačka na Silvestra vám dala zabrať? Nič to, oddych máte pripravený aj doma. Ľahnite si na dobrú ortopedickú matrac od zdravotne-matrace.sk. Cíťte sa ako kráľovná, zaobstarajte si práve takúto matrac. Vaša chrbtica sa vám odvďačí!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes
O autorovi