Od

Poznáte ten pocit, keď sa ráno zobudíte a cítite sa, ako by vás prešlo stádo koní? Vlasy rozstrapatené, páchne vám z úst a ešte okrem toho na tvári sa vám objavujú pupáky. Bohužiaľ, dennodenná realita u mnohých žien. Ak chcete ale vyzerať pekne, budete musieť dodržiavať určité rituály, ktoré vám poradila buď vaša kozmetická poradkyňa, alebo ste si ich prečítali z dôveryhodného zdroju.

Nezabúdajte si umývať tvár

Základom ranných rituálov je hygiena tváre. Či už máte po ruke čistiacu pleťovú vodu odporúčame kozmetiku Ryor alebo si len opláchnete tvár čistou vodou, nezabúdajte tento rituál praktizovať každé ráno. Nie že zvyšky make-upu z predchádzajúceho dňa necháte na tvári a zamaskujete ich ďalšou vrstvou make-upu. Vaša pleť by sa vám za to veru neodvďačila.

Krémujte sa

Máte mastnú pleť a odmietate sa krémovať, pretože dúfate, že sa vaša pleť nebude mastiť ešte viac? Ste na veľkom omyle. Odporúčame vám jeden skvelý trik – prejdite si bruškami prstov po tvári. Pociťujete, že sa vám prsty ako keby zadrhávajú a vydávajú zvuky? Ak áno, tak v tom prípade máte suchú pokožku, ktorú treba okamžite hydratovať. Po kúpeli vám odporúčame uvoľňujúcu kozmetiku Saloos. Ráno si však aplikujte hydratačný krém, ktorý máte už odskúšaný. Hlavne neexperimentujte. Vaša pokožka totižto nemusí reagovať priaznivo.

Nevytláčajte si akné 

Myslite na to, že keď si vytlačíte akné a následne naň nanesiete make-up, spôsobíte ešte väčšiu pohromu, ako keby ste ho nechali tak. Nezabúdajte – akné sa nemá vytláčať, pretože ho len rozširujete. Skúste si kúpiť prípravok, ktorý budete aplikovať priamo na akné. Akné následkom látok, ktoré prípravok obsahuje, vyschne a odpadne.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi