Od

largeCítiť sa skvele=vyzerať skvele. No nie vždy to platí. Alebo aspoň my ženy občas máme pocit, že je to skôr naopak.
Pred dovolenkou je máloktorá z nás v pohode a bez stresu. Ale ten, kto sa chce od hlavy až po päty skvele cítiť, môže preto veľa spraviť. Štíhle stehná, pevný zadok, ploché brucho… A už sa viac nemusíte na pláži hanbiť.

 

ZÁBAL NA PROBLÉMOVÉ ZÓNYlarge (1)
Zadok a stehná si večer pred spaním vymasírujte proticelulitídovým krémom. Jeho účinok zvýrazníte termo- efektom teda tak, že pokožku poriadne rozohrejte. Pomôže poriadna masáž daných partií alebo aj trik s fóliou. Problémové partie zabalíte do fólie cca na 20 minút a necháte krém pôsobiť, fóliu môžete zabaliť aj do uteráka, aby sa vo vnútri udržalo viac tepla.
Výsledok: podporí sa prekrvenie a z vášho tela sa vylúči veľké množstvo toxických látok a súčasne sa dnu dostanú rastlinné výťažky, ktoré obsahuje každý proticelulitídový krém ba tým sa pokožka spevní.

ŠTÍPANÍM PROTI TUKU
Už niekoľkými pohybmi môžete dosiahnuť úspech. Jednotlivé partie postupne chyťte medzi palec a ukazovák a štípte sa, až pokožka sčervenie. Možno trošku drastické, ale účinné. Podporíte tým mikrocirkuláciu, bunky sa zásobia kyslíkom a detoxikujú.
large čAJ

BYLINKOVÉ DETOXIKAČNÉ ČAJÍKY

Dodržiavajte pitný režim, teda aspoň 2 litre tekutín denne. Najlepšie bylinkový čaj zo žihľavy, nesladený alebo osladený len medom. Telo sa tak rýchlo očistí z vnútra a zbaví sa nahromadených jedov.

BICYKLOVANIE NA KONDÍCIU
2-3 krát do týždňa sadnite na bicykel a riadne sa zaprite do pedálov. Podporíte tým krvný obeh, spevníte stehná, boky, chrbát ale aj svaly na ramenách a to všetko bez toho, aby ste namáhali svoje kĺby.

BOĽAVÉ NOHY
Po ťažkom dni v práci alebo behaním po meste a vybavovaním posledných vecí na dovolenku vám určite dobre padne aspoň na 5 minút vyložiť si ubolené nohy. Ľahnite si na chrbát a nohy si jednoducho oprite o stenu. Žily tak získajú silu a nahromadená lymfatická miazga odtečie preč.

(zdroj obrázkov: www.weheartit.com)

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi