Od

Aj vy si ešte stále myslíte, že muži slintajú po dokonalých priateľkách? Mýlite sa. A ešte dodávame, že ani jedna žena na svete nie je dokonalá. A pravdaže, aby sme si nekrivdili, tak ani dokonalý muž.

Podľa prieskumu, ktorého sa zúčastnilo viac ako dvetisíc mužov, hovoria, že dokonalá žena neexistuje. Niektorí dokonca povedali, že o chybách svojej nežnejšej polovičky vedia a práve to na nej milujú. To, že sa im nejaká žena páči viac ako tá druhá ešte neznamená, že je dokonalá.

Nemám rád, keď …

Podľa výskumu firmy Remington, až 67% mužov tvrdí, že ich partnerka je pre nich dokonalá, hoci má chyby. Najviac pánom prekáža na ženách zlá nálada, kritizovanie, posadnutosť čistotou a to, že väčšina nemá rada šport. Ďalším “podstatným” problém bolo to, že ženy až priveľa času trávia pred zrkadlom v kúpeľni. No ale uznajme, že v nej toľko času trávime hlavne kvôli vám, muži.

 

Zmeniť ženu nie je jednoduché

512-zena-PMS-dr_xs_21219154

Viete čo bola prvá vec, ktorú by muži na nás zmenili? Ak si myslíte, že vaše vlasy, postavu či farbu očí budete prekvapené.  V prvom rade by z nás urobil pokojnejších ľudí. Nasledovalo prianie, aby sme mali radi šport alebo boli viac dobrodružné. Dokonca až 9 z 10 opýtaných povedalo, že priateľka ich metie svojimi zmenami nálad a to býva často aj dôvod rozchodu. Takže, ak ste si mysleli ,že sa s vami “ex” rozišiel kvôli veľkému nosu, tak sme vám to práve objasnili. 🙂

 

Naša rada teda znie. Slečny, niekedy je vnútorná krása a to čo z nás vyžaruje predsa len lepšie ako to, či máte dobre upravené vlasy. 🙂

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes