Darčeky pre dievčatká

31 januára, 2015 o 21:44

Od

Pre mnohé z nás je výber darčekov pre dievčatká mimoriadne zábavnou záležitosťou. Keď sme boli malé, nebol sortiment detských hračiek taký široký ako dnes a možno práve preto realizujeme svoje detské túžby cez svoje dcéry, netere, kamarátky našich detí….

Vybavenie domácnosti

Kuchynka, práčka, vysávač patria medzi „základnú výbavu“ dievčatiek v predškolskom veku, z nich  sa vtedy chce hrať na svoju maminu a preto usilovne varia, vysávajú, kočíkujú a upratujú. V predškolskom veku sa deti radi hrajú na napodobovanie dospelých. Tento druh hračiek im však nie len spraví radosť ale je vhodným darčekom pre ich vývin. My len dodávame, že svet by bol pre všetky matky krajším miestom keby ich dcérkam nadšenie z upratovania vydržalo aj v puberte a dospelosti.

Hračky podľa zamestnania

Chcete mať z vašej dcérky lekárku? Začnite s nenápadnou manipuláciou už v detstve. Vybavte ju lekárskym kufríkom, encyklopédiou o ľudskom tele a strávte hodiny spoločným hraním na doktora a možno ju už v detstve tak ovplyvníte, že neskôr bude mať pocit, že to vlastne vždy chcela.

Krásna ako mamina

Vaša  dcéra Vám s obľubou kradne líčidlá a šperky? Kúpte jej hračky určené takýmto malým princeznám a možno (sľúbiť vám to nemôžeme, pretože všetci vieme, že mamine šminky sú vždy lepšie) nechá vaše veci na pokoji a bude sa hrať s vlastnými. Každopádne vlastná súprava na líčenie, korunka a zrkadielko by potešili skoro každé malé dievčatko. A aj keď sa to nezdá, aj takéto hry sú pre dieťa prospešné, snahou o to sa nalíčiť si predsa zlepšujú svoju jemnú motoriku.

Pri výbere hračiek vám dávame do pozornosti, že by mali byť nie len zábavné ale aj prinášať vášmu dieťaťu niečo pozitívne. S čím sa najradšej hrajú vaše deti

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi