Od

S blížiacim sa Valentínom dáme v našom magazíne priestor vašim valentínskym príbehom. Chcete pochváliť vášho partnera, alebo naopak, pomstiť sa niekomu za nepodareného Valentína? Napíšte nám o Vašom Valentínskom príbehu!

Osudný Valentín pred troma rokmi

14. 2. 2012 bol pre mňa deň ako akýkoľvek iný. Bola som sama a to že je Valentín som vnímala len vďaka všadeprítomnej záplave srdiečok. Nikdy som neoslavovala Valentína a vlastne ani dnes ho neoslavujem. Asi sa teda pýtate, prečo píšem svoj príbeh do Valentínskej rubriky. Bude to tým, že práve v tento deň začal najromantickejší príbeh môjho života. Práve v tento deň pred troma rokmi sme sa v práci lúčili s našom kolegom Mišom, ktorý odchádzal do inej firmy. Potom ako mu posledný deň „padla“ a všetci naši kolegovia odišli za svojimi partnermi domov, povedal mi Mišo, že som sa mu už dlhšie páčila a či nechcem stráviť tento deň s ním. Trochu ma zaskočil, ale keďže už nebol mojím kolegom a nemusela som sa báť trápnych chvíľ na pracovisku súhlasila som. Od vtedy sme spolu už 3 roky a sme spolu šťastní.

Valentín pred rokom

Ak sa Vám prvá časť môjho príbehu nezdá dostatočne romantická na uverejnenie vo Valentínskej rubrike, možno zmeníte názor, keď príbeh doplním o to, že minulý rok ma môj priateľ počas „výročnej“ večere požiadal o ruku. Aj keď vie, že si na luxusné diamantové šperky nepotrpím, prekvapil ma nádherným prsteňom. Nič také som rozhodne nečakala, keďže večer začal tým, že mi podaroval kytičku mojich obľúbených tulipánov z Lídla. Od vtedy je tento deň pre nás dvojnásobne výnimočný.

90825_230-230-true-false

Valentín 2015

Po minuloročnom prekvapení som mu povedala, že toho Valentína už nikdy neprekoná, že vystrieľal po dvoch rokoch všetku muníciu a už to nemá kam ďalej potiahnuť. Opäť som sa prepočítala. Aj na toto mal Michal odpoveď. Navrhol, keďže je v roku 2015 Valentín v sobotu, aby sme sa aj zobrali na Valentína, keď je v našom vzťahu taký výnimočný. O dva týždne sa teda vydávam za muža, ktorý urobil pre mňa z Valentína naozaj výnimočný deň.

Valentín 2015 strávime spoločne na pláži, kde si povieme svoje áno. Celé to prebehne bez stresu tak, ako celý náš spoločný život. Šaty, oblek aj obrúčky sme kúpili za výhodnú cenu a cez internet, bez toho, aby sme vstúpili do jediného obchodu či svadobného salónu. Dúfam, že podobne pohodový bude aj zvyšok nášho spoločného života. Som zvedavá, čo mi prinesie Valentín 2016.

 

Lenka

Máte svoj jedinečný valentínsky príbeh, napíšte nám ho na redakcia@vosvetezien.sk.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi