Od

Nosenie pánskych hodiniek na zápästí bolo v minulosti považované za neštandardné. Dnes sú hodinky neodmysliteľnou súčasťou pánskeho outfitu.

Prečo nosiť hodinky

Hovorí sa, že náramkové hodinky sú na ústupe a aj vy sa možno pýtate, prečo kupovať hodinky, keď máme telefón. Ak váhate, či si hodinky máte kúpiť, máme minimálne 5 dôvodov, prečo si jedny zaobstarať okamžite.

  1. Nie je nič nepraktickejšie, ako hľadať telefón, keď potrebujete zistiť koľko je hodín. Navyše, udalosti, kedy je používanie telefónu nevhodné a pozeranie na displej telefónu počas stretnutia taktiež pôsobí neslušne. Avšak stačí jeden pohyb a citizen hodinky na zápästí vám to hneď prezradia.
  2. Pri športových aktivitách sú pánske športové hodinky, v porovnaní s výdržou telefónu, jednoznačným víťazom. Nehovoriac o ďalších funkcionalitách, ktoré môžu hodinky v sebe skrývať.
  3. Pánske doplnky sú značne limitované, preto sú hodinky výborným spôsobom na vyjadrenie osobitého štýlu. Vyberte si hodinky a dajte okoliu najavo, či ste priaznivec športu alebo uprednostňujete „business look“.
  4. Či už budete súhlasiť alebo nie, hodinky zdedené po členovi rodiny nesú v sebe odkaz doby, z ktorej pochádzaj. Zároveň nám pripomínajú blízku osobu a možnosť ich nosiť je znakom starostlivosti a lásky.
  5. Nosenie hodiniek nám pripomína, že čas je limitovaný. Mať hodinky na zápästí nás núti viac premýšlať, ako trávime čas a dáva nám pocit, že svojim postojom k času ho môžeme do určitej miery ovplyvniť.

Vyberte tie správne

Dnes je na trhu nespočetné množstvo hodiniek. Či už sú to elegantné alebo pánske športové hodinky. Vyberte si tie, ktoré vyčnievajú z rady a môže to byť začiatok dlhodobého priateľstva či zberateľskej vášne.

Ak ešte stále váhate možno vás presvedčí toto príslovie „Chlapci nosia telefóny – Muži nosia hodinky“.

Príjemné nosenie.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi