Od

Každé zariadenie domácnosti sa po čase opotrebuje, či už sú to sedacie súpravy v obývačke, postele  v spálni, alebo jedálenský stôl so stoličkami. Najčastejšie sa však opotrebovávajú podlahy a exteriérový obklad/ fasáda rodinného domu/ paneláku.

Ak hľadáte kvalitné drevené obklady na váš altánok/ záhradný domček/ chatu a uvažujete aj nad výmenou interiérovej podlahy, máme pre vás zaujímavý tip. Kúpte si kvalitné drevené obklady a podlahy slovenskej výroby.

Dlážkovica do interiéru

Trváca dlážkovica je drevená podlaha slovenskej výroby, konkrétne z Oravy. Je vyrábaná vo vzore perodrážky – jednotlivé kusy do seba jednoducho zapadajú a ich pokládku zvládnete aj úplne sami. Vydrží vám niekoľko rokov bez poškodenia. Je vyrábaná z kvalitného dreva a preto hneď po pokládke vám odporúčame nechať podlahu (drevo) aklimatizovať.

Vyrába sa zo smrekového a borovicového dreva. Vybrať si budete môcť z rôznych kvalitných prevedení. Ak chcete kvalitnú podlahu, neodporúčame nekvalitné poľské výrobky, ale kvalitnú drevenú podlahu – dlážkovicu.

Zrubové obklady na chaty, altánky, rodinné domy

Ak vám obklad chatiek a záhradných altánkov už dosluhuje, odstráňte ho a nahraďte ho lepším zrubovým obkladom. Zrubové obklady, podobne ako aj dlážkovice, sú trváce, odolné voči nepriaznivému počasiu, odolné voči plesniam a vyrábajú sa z toho najzdravšieho oravského dreva.

Ak chcete oživiť nudnú fasádu vášho domu, skúste zrubový obklad. Zrubovým obkladom nemusíte obkladať len chatky a záhradné domčeky, ale aj rodinné domy. Vyniknete a ešte aj ochránite váš domov pred plesňami.

Slovenské píly

Kvalitné drevené obklady sa v súčasnosti tešia veľkej obľube. Drevené doplnky, ale aj obklady a podlahy sú kvalitné a trváce a najmä preto si ich ľudia vyberajú. Navyše krásne rozvoňajú aj staršie nehnuteľnosti, čo oceníte najmä na chatách. Tam síce rozvoniava čerstvo narezané drevo v elegantnom kovanom koši na drevo pri záhradnom krbe, drevený obklad a dlažba sú predsa len niečo iné.

Hľadajte predajcov a výrobcov tatranského profilu a uvidíte, že nájdete slovenskú pílu, ktorá vám vyrobí pekný drevený obklad stien a podlahu.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi