Od

V uliciach môžete vidieť stále viac žien, ktoré uprednostňujú ruksaky pred kabelkami. Určite však nevyzerajú, ako keby sa pripravovali na vysokohorskú túru. Dámske ruksaky sú dnes prepracované, elegantné a rafinované. Sú totiž novými kabelkami a môžete ich nosiť pokojne aj k lodičkám.

Ruksaky sú nové kabelky

Oblečenia aj doplnkov, ktoré sú prudko štýlové a zároveň pohodlné, stále pribúda. Či už ide o džínsy s vysokým pásom, alebo tenisky, v ktorých dokážeme behať celý deň po meste a nebolia nás nohy. Jedným z lákavých a zároveň praktických trendov sú dámske ruksaky, ktoré v priebehu pár mesiacov dobehli, a čoskoro možno aj predbehnú, v obľúbenosti kabelky.

Dámske ruksaky sú veľmi praktické, pretože sa do nich zmestí množstvo vecí a nemusíte všetko nosiť v kabelke, z ktorej vás potom bolia ramená a chrbát. Dôležité je nespraviť chybu a nekúpiť si batoh, v ktorom by ste vypadali ako na druhom stupni základnej školy. Ruksaky so zvieratami a reklamné ruksaky radšej prenechajte niekomu inému. Pokiaľ nenosíte do práce alebo školy notebook, siahnite po malom ruksaku, ktorý je štýlový a praktický zároveň, pretože budete mať úplne voľné ruky.

Existuje množstvo štýlových značiek, ktoré vám zabezpečia pekný a zároveň veľmi pohodlný model. Odporúčame do ruksaku zainvestovať a kupovať u overených značiek. Ak ho nezháňate len ako doplnok, ale plánujete v ňom nosiť napr. notebook, zamerajte sa hlavne na kvalitu. Nekupujte ho rozhodne v obchodoch, ktoré majú len podivne lacné ruksaky. Pravdepodobne nebudú veľmi kvalitné a dlho vám nevydržia. Zo zdravotných dôvodov by mal mať ruksak výstuž na chrbát.

Ruksak aj kabelka v jednom

Najelegantnejším variantom je koženkový ruksak, ktorý vyzerá vkusne a môžete ho zladiť pokojne aj s lodičkami. Existuje tiež mnoho typov ruksakov, ktoré sa dajú nosiť aj ako kabelka. Takže ak máte dlhšiu cestu do práce, noste ho na chrbte a v kancelárii už ako kabelku.

Široký výber dámskych ruksakov nájdete na stránke: https://www.eobuv.sk/kabelky/ruksaky.html.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi