Od

V záhrade sú niektoré činnosti, ktoré nie sú úplne typicky ženské. Napríklad naštartovať motorovú pílu a zrezať práchnivý strom alebo postaviť altánok. Hoci ste sa obrátili s touto prosbou na svojho muža, je to stále o tom istom: nemá čas, píla je nenabrúsená, dnes hrá jeho futbalový tím alebo to dnes vyzerá na dážď. Skúste na neho použiť malú-veľkú lesť. Viete, aké sú deti, keď majú novú hračku – okamžite sa s ňou začnú hrať a nepustia ju z ruky. A muži sú v tomto podobní. Keď im kúpite novú motorovú pílu, kosačku či krovinorez, hneď sa pustia do práce. Budú horieť zvedavosťou, ako tá nová mašina funguje.

Záhradná technika ako darček

Kvalitná záhradná technika je skvelým darčekom, hoci prečo to nepriznať, aj trochu egoistickým. Nebude mať z neho radosť iba váš muž, ale aj vy a vaša záhrada. Konečne naštartuje benzínovú motorovú pílu a spíli ten práchnivý strom, ktorý pri každom zafúkaní už, už išiel spadnúť na záhradnú chatku. Lenže ako vybrať motorovú pílu tak, aby ste si boli istá, že trafíte do čierneho. Že sa jej po prvom pílení nestupia zuby alebo neroztrhne reťaz? Stačí sa riadiť týmito radami:

  • Zamerajte sa na značku. V prípade,  že pôjdete kupovať motorovú pílu naslepo, mali by ste poznať kvalitné značky. Výrobky týchto značiek sú aj pri menej kvalitných triedach a nižších cenách špičkové. Medzi najlepšie značky patria Stihl, Husqvarna, John Deere, Echo či Efco.
  • Nebojte sa požiadať o radu. Či už predavača v predajni alebo ak sa rozhodnete pre kúpu cez internetový obchod, prečítajte si recenzie na jednotlivé výrobky. Prípadne sa môžete poradiť s kolegom v práci, ktorý je domáci kutil.
  • Urobte prieskum trhu. Na to, aby ste si vytýčili cenovú hranicu, potrebujete urobiť prieskum trhu. Musíte vedieť, v akých cenových kategóriach sa pohybujú motorové píly. Tie najkvalitnejšie sa môžu vyšplhať až do výšky 2 000 € a tie lacnejšie začínajú na 70 eurách.
  • Obráťte sa na dobrého predajcu. Dôležitá nie je len kvalita píly, ale aj kvalita predajcu a jeho prístup k vašim požiadavkám. Navštívte eshop Ibo.sk a vyberte za pomoci skúsených predajcov a zo špičkovej ponuky tú najlepšiu pílu.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi