Od

Aj keď čas Vianoc je už dávno za nami, mnohí z nás využívajú čas počas chladných víkendov na nakupovanie. Január v obchodoch je charakteristický veľkými zľavami, čo sa odzrkadľuje aj na návštevnosti obchodných domov. Treba si však uvedomiť, že práve teraz – po sviatkoch sú obchody povyprázdňované. Ostávajú len zbytky, kúsky, ktoré málokomu vyhovujú a ktoré by sme si bežne nekúpili. Ak ste už boli na takýchto výpredajoch, určite ste si nedostatok tovaru určite všimli.

Čoraz častejšie slovenské rodiny kupujú darčeky práve po sviatkoch, kedy sú výrobky podstatne lacnejšie, alebo to tak aspoň vyzerá. Nie je na tom nič zlé. Veď Vianoce nie sú len o šperkoch, o oblečení a o nových elektrických spotrebičoch. Vianoce sú o láske, zdraví a spoločne strávených chvíľach v kruhu rodiny.

Darčeky pre ženy

Čo viac dokáže potešiť ženu ako šperk? Potešiť svoju nežnejšiu polovičku dokážete, milí páni, najmä kúpou riečnych perál. Perly ozdobia krk každej dámy, ktorá chce zažiariť v spoločnosti (napríklad na tohtoročnom plese). Sú luxusné a mnohé ženy si myslia, že sú nedostupné, čo vôbec nie je pravda. Okrem šperkov ako sú perly môžete zainvestovať do spodného prádla – konkrétne podprseniek, nohavičiek, korzetov alebo nočných košieľok. Dobrým darčekom pre ženu je aj luxusná večera v hoteli alebo lístok na divadelné predstavenie.

A čo muži?

Mužov najčastejšie potešíte oblečením, obuvou, hodinkami, novou technológiou, poprípade výbavou do auta. Muži si však práve v tomto období dopĺňajú chýbajúce kúsky do zimnej výbavy. Čiapky, šále, rukavice, termoprádlo . . .

Samy dobre viete, čo vášmu partnerovi chýba. Jedno je však isté, určite to nebudú letné dámske sandále.

Čo sa týka oblečenia, v obchodoch skôr nájdete zimnú módu, čo je pochopiteľné. Veď je zima. Sem-tam sa vám ale podarí nájsť kúsky, ktoré vynosíte počas sezóny jar-leto 2017. Čo tak hľadať inšpirácie na darček práve v jarnej móde?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi