Od

Čas strávený so svojou milovanou polovičkou si vážime čoraz viac. Bývame často zaneprázdnení a chvíle, ktoré venujeme čisto len partnerovi bez toho, aby sme riešili, či treba vymaľovať spálňu, alebo treba kúpiť nový drevený obklad do obývačky, sú vzácne. Ak vás už nebaví driemať počas zimných večerov pri televízore a sem-tam prehodiť pár slov s partnerom, prečítajte si nasledujúce rady. Poradíme si, ako si môžete spríjemniť večer vo dvojici.

Spoločné varenie

Jesť musíte a ak sa zrovna nestravujete v reštauráciach alebo jedálňach v práci, odporúčame vám spríjemniť si večer varením chutného zajtrajšieho obeda. Pri varení strávite minimálne hodinku, vychutnáte si spoločné chvíle, degustovanie jedla a najmä – máte čas porozprávať sa o tom, aký ste mali deň, čo vás trápi a čo vás naopak teší. Kuchyňa bude tak rozvoniavať, že možno sa k vám prikmotria vaše ratolesti, ktoré budú sedieť za počítačom alebo pred televízorom. Keď si nemôžete dovoliť stráviť v týždni obedy so svojimi blízkymi, využite večerné chvíle a otvorte si k tomu pohár chutného vínka, poprípade si doprajte kávičku z kávovaru. Ak ešte máte darčekový kôš, ktorý ste dostali buď od svojej lásky, alebo vám ho darovali blízki rodinní príslušníci, vytiahnite z neho nejakú maškrtu, na ktorej si spoločne pochutnáte.

Večerná prechádzka

Či už je zima, sneží, alebo je odmäk, využite spoločný čas prechádzkou v blízkom okolí. Určite máte v okolí krásne miesto, ktoré je pre vás symbolické a vždy, keď ste spolu a máte čas, ho radi navštevujete. Vyvetráte sa, nebudete myslieť na prácu a najmä – strávite chvíle v objatí svojho muža. A okrem toho, načerpáte energiu na ďalší deň. Ľahko zvládnete odniesť darčekový kôš pre kolegov na oslavu, ktorá vás čaká po pracovnej dobe.

3.00 avg. rating (79% score) - 1 vote
O autorovi