Od

Čaká vás dôležitá spoločenská udalosť a neviete, ako sa na ňu pripraviť a čo si vôbec obliecť? Nájsť outfit, ktorým ohúrite a nepobúrite, je veľmi ťažký, pretože si vyžaduje vynaliezavosť a odvahu zaexperimentovať kúskami, ktoré by ste bežne nekombinovali. Poradíme vám, ako nakombinovať niektoré kúsky a nespôsobiť si tak hanbu. Uvidíte, že zažiarite ako auto LED žiarovky na luxusných autách.

Minimalizmus a zelená (typicky jarná) farba

S blížiacou sa jarou nič nepokazíte, ak si zo šatníka vylovíte oblečenie zelenej farby. Blúzky, svetríky, alebo aj saká v sýtej zelenej farbe sú momentálne IN a ak si ich zoberiete trebárs na firemné stretnutie, nič tým nepokazíte. Oblečenie prispôsobte aktuálnemu počasiu. Nezabúdajte však aj na šatky, ktoré outfit príjemne oživia a zároveň vám ochránia krk pred nachladnutím. Odporúčame vám vyberať si vrchné diely skôr v štýle minimalizmu. Príliš veľa čačiek mačiek by vám naopak skôr uškodilo. Zle zvolený nápis a oheň je na streche.

Nohavice v prírodných farbách

K zelenému vrchu si môžete dopriať nohavice v týchto farbách – oranžovej, námornícko-modrej, béžovej, hnedej alebo aj v žltej. Čierna je síce univerzálna, ale na jar sa vôbec nenosí. Naopak, čoraz viac žien nahrádza čiernu sivou. Skúste to aj vy. Na spoločenskú udalosť sa vám nebudú hodiť džínsy. Odporúčame skôr nohavice v pastelových farbách – ideálne tiež budú zvoncové nohavice, ktoré sa opäť vracajú. Outfit zlaďte peknou kabelkou – ideál je kabelka Desigual.

Obuv

Okrem oblečenia je nutné k oblečeniu, ktoré si dávate, vybrať aj vhodnú obuv. Najskôr svoje obutie musíte prispôsobiť sezóne. Cez jar nemôžete nosiť zateplé topánky s. Oliver. Môžete si vybrať buď z jarnej kolekcie tejto značky, alebo si skúste poprezerať topánky Bugatti, Tamaris, Rieker, Gabor a iné.

K sukni a saku nedávajte botasky, ale pohodlné lodičky na primeranom podpätku. Keď vás ale po čase nohy začnú bolieť, vezmite si do auta so sebou náhradu za lodičky. Nahraďte ich mäkkými balerínkami.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi