Od

12 vecí, na ktoré sa svojho priateľa nikdy nepýtajte Pretože odpoveď Vás zaručene rozčúli, nezáleží na tom aká bude.

1. „Mala by som sa dať ostrihať?“
Táto otázka nás kladie do situácie, ktorá môže dopadnúť len troma spôsobmi. Povieme „áno“ a vy sa nahneváte, že sa nám Váš aktuálny účes nepáči. Odpovieme „nie“ no vy sa aj tak ostrihať dáte. A najpravdepodobnejšie nám to bude jedno, čo Vás však nahnevá plne najviac.

2. „Čo si mám obliecť?“
Naše odpovede vždy povedú k najobtiahnutejším, najsexi šatám, ktoré ale podľa Vás nezvýrazňujú nič, len Vašu celulitídu. A vy sa nahneváte, že sme vybrali práve tieto.

3. „Chceš ísť so mnou na oslavu k mame?“
Nie, my tam pôjdeme, pretože musíme, samozrejme by sme radšej ostali doma a sledovali futbal. Nepýtajte sa to teda takým spôsobom, ako by sme mali na výber.

4. „Zásadne sa nepýtajte nič ohľadom svojej váhy. Nič!“
Si skvelá, vyzeráš výborne. A pokiaľ máš pocit, že sa musíš pýtať, aj tak by si odpovedi neverila. Preto prosíme, zbytočne nás nepokúšajte.

5. „V čom bola tvoja ex lepšia?“
Všetko čo sa týka našej ex, vrátane našej ex, je pasé. Ex je pre nás mŕtva. Na odpovedi nezáleží.

6. „Páči sa Ti Táňa Pauhofová?“
Áno páči sa mi, jednoducho pretože mám oči. Nechcete počuť „áno“ a my Vám nechceme klamať, mimo to, klamať nevieme. Neznamená to, že ty sa mi nepáčiš.

7. „Ako často masturbuješ?“
Vlastne, vždy keď sa nepozeráš. Dobre, nie práve „vždy“, ale aj tak je to často. A naozaj sa o tom s Tebou nechcem rozprávať, je to divné.

8. „Všimol si si na mne dnes niečo zvláštne?“
My si nevšímame maličkosti. Na to ste tu vy. Preto, pokiaľ tá zmenia nie je do oči bijúca, napríklad ste sa ostrihali na koleno, zmenili farbu, prišli o nohu… Prosíme, nenúťte nás hádať.

9. „Bol to ten najlepší sex, aký si kedy mal“
Odpoveď bude vždy „áno“. Buď preto, že v skutočnosti bol, alebo preto, že klameme. Prosím, ušetrite nás od skutočne trápnej posteľnej situácie a jednoducho sa zmierte s tým, že by sme určite odpovedali „áno“.

10. „Na čo myslíš?“
Na niečo hlúpe. Vždy je to niečo hlúpe, a dôvod prečo o tom nechceme rozprávať je, že by sa len veľmi ťažko vysvetľovalo, prečo v danej chvíli myslíme práve na to, či by sa stalo keby šéfa uniesli Transformeri. Nie je to preto, že rozmýšľame o rozchode s vami, alebo o Vás vôbec.

11. „Mohli by sme sa porozprávať?“
Táto otázka znie skľučujúco, bez ohľadu na to, či sa pýta partner, šéf, poštárka… Je to jednoducho skratka ku: „poďme rozobrať a vyriešiť tento závažný problém!“ a to vonkoncom nie je sranda, nikdy!

12. „Chodievaš ešte cvičiť?“
Hm, nie… A teraz vieme, že je to aj vidieť

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Tagy:
O autorovi