Od

Rozmýšľate nad darčekom pre vašu mamu, sestru, kamarátku, frajerku alebo inú osobu ženského pohlavia (ďalej len „žena“), ktorá trávi väčšinu svojho pracovného týždňa v prácou v kancelárii, ktorá si vyžaduje množstvo času, energie  a v neposlednej rade formálny odev? Máme pre Vás tipy na to, ako spestriť vašej žene čierny svet kostýmov!

  1. Kabelka

Už Platón vravieval: „Dobrá kabelka nikdy nie je zlá.“ Vybrali sme pre Vás dve zaujímavé možnosti, ako kabelkou potešiť vašu ženu. Musíme Vás upozorniť, že ani jedna z možností sa asi už pod vianočný stromček dopraviť  asi nestihne, no my v redakcii by sme boli schopné odpustiť tento malý nedostatok. Dôležité je, že ste na obdarovanú ženu vopred mysleli, už pred Vianocami. Navyše, takto sa bude môcť tešiť dvakrát, raz keď zistí, čo dostane a druhý krát keď svoj darček dostane fyzicky.

Slovensko- francúzska kožená kabelka ako pre prvú dámu

Chcete svojej žene dopriať kabelku prvotriednej kvality? Kabelka vyrobená v koženom ateliéri, v Bratislave, je naozaj jedinečným darčekom. Navyše, ateliér neponúka hotové výrobky, ale na webe má sprístupnené svoje portfólio. Vďaka tomu máte možnosť jednotlivé kabelky ešte individualizovať. O tom, že sa jedná o skutočne jedinečné kabelky svedčí aj fakt, že kabelku z tejto dielne si zvolila aj prvá dáma pri príležitosti inaugurácie Andreja Kisku do úradu.

Retro-beige-b

 

http://www.verbua.com/

 

Kabelka do nepohody

S kabelkou Ladybag, ktorá je na trhu novinkou vašej žene zima nebude.  Kabelky Ladybag vyrobené z kože skrývajú v sebe naozaj nečakané možnosti. Okrem toho, že táto kabelka Vám dobije mobil alebo tablet, vďaka tomu, že má v sebe dobíjateľný zdroj, v sychravom zimnom počasí Vás aj príjemne zahreje a to, nie len na duši ale aj na tele. Má v sebe totiž zabudované aj vyhrievanie.

kabelka4

http://ladybag.cz/sk

  1. Šatka

Málo vecí rozžiari nudný kostým tak, ako vhodne dokombinovaná farebná šatka s decentným vzorom. Voľba veľkosti, farby i materiálov je na Vás.  Znalosť obdarovanej je tu nenahraditeľná. Vyberte šatku presne  podľa jej vkusu. Nám sa zapáčili napríklad hodvábne šatky Cruciani. Ale v tomto smere sú vaše možnosti takmer nekonečné.

cruciani-hodvabna-satka-variant-x6-45-x-45-cm-886

http://www.cruciani.sk/

 

  1. Diár

Ku koncu roka firmy rozdávajú svojim zamestnancom a obchodným partnerom diáre. Možno aj vaša žena nejaký dostala. Napriek tomu môže byť diár stále vhodným darčekom. Práve vy poznáte jej potreby lepšie, ako spoločnosť ktorá objednáva desiatky diárov pre anonymného príjemcu(Teda, aspoň by ste mali).Viete, akú veľkosť diára potrebuje, aký formát zaznačovania jej vyhovuje viac aj to, aký dizajn sa jej páči. Vhodný diár môže byť štýlovým doplnkom elegantnej dámy.

3343

 

2633

Pero 2 v 1

Bolo by super keby na tomto mieste Vám odporučíme niečo tak zaujímavé ako pero s riasenkou v jednom alebo pero s vodotriskom. Náš tip je však omnoho prozaickejší. Kombinácia pera a dotykového pera síce nespestrí život a pravdepodobne ani nevyvolá nadšené ovácie. Podľa nášho názoru je to však veľmi praktická záležitosť. Navyše, pôsobí štýlovo, ak si ste s jedným perom schopná na stretnutí poznamenávať pripomienky do papierov a zároveň vyťukať druhým koncom poznámky do tabletu.

big_stylus-2v1-black-2

  1. Čas

Pre zaneprázdnenú ženu asi nie je lepšieho darčeka ako mať chvíľu času pre seba. Ak sa jedná o ženu z okruhu vašich najbližších, pomôžte jej v predvianočnom období s prípravami a darujte je tak to najcennejšie- čas.( Prípadne jej zaplaťte upratovaciu čatu ale to by znelo menej pateticky)

 

Žiadna internetová stránka nenahradí to, keď svojich blízkych počúvate a nad darčekmi rozmýšľate.Preto: Autorka článku nezodpovedá za to, že sa uvedené tipy stretnú s pozitívnou reakciou u vami obdarovanej ženy.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi