Od

Aj vy večne riešite dilemu čím prekvapiť vášho vyvoleného na jeho narodeniny či meniny? Alebo len hľadáte inšpiráciu, aby opäť nedostal kárované pyžamo a šedé ponožky (nič proti ponožkám, pyžamám, káru a šedej…)? V takýchto prípadoch je každá rada dobrá, veríme, že vám padne vhod aj tá naša.

Nenápadne mu zahrajte na ego

Ak je ten váš zarytý športovec alebo sa chce dostať do svojej bývalej formy, jednoznačne ho v jeho záľubách a cieľoch podporujte. Nie však tým, že mu kúpite činky. Cvičiť doma je otrava a vstup do posilňovne zase nie je taký drahý. Ak si činky alebo iný posilňovací stroj vyslovene neželal, jeho kúpou mu len necitlivo naznačíte vašu nespokojnosť s jeho zovňajškom. Podarujte mu radšej niektorý z moderných športtesterov a computerov! Pýtate sa v čom je ten vtip? So športtesterom totiž váš vyvolený zároveň získava aj radosť z budúceho progresu. Už vám doma nepovie „Dnes som zase zabehol…no veľmi veľa kilometrov“, ale bude sa môcť pochváliť: „Vieš čo? Zvládol som o dva kiláky viac ako minule! A pozri koľko som pri tom spálil kalórií!“ Daruj krv, daruješ život. Daruj športtester, daruješ radosť.

Pre domácich kutilov

Mať po boku zručného muža je pre každú ženu príjemné. Váš dom a záhrada je jeho kráľovstvom a zároveň miestom, kde sa môže naplno prejaviť šikovnosť jeho umu a rúk. Zároveň tu je reálny predpoklad, že takýto muž je na výsosť praktický aj čo sa darčekov týka. Kvalitná kosačka alebo krovinorez by domáceho majstra mohli potešiť a v konečnom dôsledku by na tom získal aj váš trávnik.

Nehmotný darček poteší viac

Medzi trendové darčeky, ktoré zaručene nenechajú žiadneho chlapa chladným, môžeme pokojne zaradiť zážitkové prezenty. Skvelé zážitky nestrácajú na kvalite ani v priebehu rokov, práve naopak! Ak máte doma milovníka motorov, ste polovičným víťazom. Za možnosť zajazdiť si na bleskurýchlom Ferrari alebo legendárnom Lamborghini vás bude zbožňovať ešte viac ako doteraz. Iný, no nemenej nezabudnuteľný druh zážitku mu môžete darovať v podobe jazdy na snežnom skútri, zoskoku padákom či letu rogalom. Doporučujeme milovníkom dobrodružstiev a zvýšeného adrenalínu.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi