Od

1.ID-100112063 Na prvom rande si žena nikdy neobjedná to, na čo má naozaj chuť. Dá si malý Caesar šalát bez pečiva, ale bude omdlievať od závisti nad tvojim medium steakom s hranolčekmi.

2. Ak ti partnerka hovorí o problémoch v práci, s rodičmi, s kamarátkou, s čímkoľvek, väčšinou nečaká že jej poradíš riešenie. Celkom stačí, keď ju vypočuješ. Úľava?

3.Na záchodovú dosku si naozaj sadne len doma alebo v 5-hviezdičkovom hoteli. Všade inde levituje v zjazdárskom postoji.

4.Dve z troch žien si pravidelne farbia vlasy. Často takmer identickou farbou, akú majú od prírody. Nepýtaj sa prečo …

5.Každá žena nabetón zmení účes a nakúpi si kopu nových handier, hneď ako sa rozídete.

6. Niektoré raz za čas, iné pravidelne prevetrávajú tvoje vrecká, mobil či počítač a hľadajú stopy po iných ženách. Nie vždy ich ženie podozrenie, často je to len nepotlačiteľná ženská zvedavosť.

7.Minimálne jedna jej kamarátka by sa s tebou chcela vyspať.

8.Ženy majú rady prekvapenia (kvety, večera pri sviečkach, rekonštrukčné práce v1172328_par-romantika-kvety-kytica-laska-mdz-crop-crop domácnosti, šperk). Väčšina z nich prirodzene očakáva, že ich prekvapíme raz za mesiac, inak sú z toho rozčarované, mrzuté a ty netušíš prečo, lebo si nič nespravil. Veď práve preto.

9.Nerob si zbytočné nádeje. Prenosy z play off extraligy pre ňu nikdy nebudú zaujímavé. Aj keď počas hokejových majstrovstiev sveta nosí tričko s dvojkrížom a fandí ako divá.

10. Aspoň raz za čas ju nechaj vybrať film, ktorý si spolu pozriete a zdrž sa komentárov. Nezabije ťa to.

11.Vždy keď klameš, príde na to.

12.nezmeneny-muz_2Väčšina žien potrebuje k životu latentné napätie. Z času na čas sa proste potrebuje ofučať, vyštekať, alebo vykričať a ty nikdy nebudeš vedieť, kedy si nabehneš rovno na vidly. Bude ťa buzerovať za niečo, čím si ju naštval pred 100 rokmi, za to, čo si urobil, za to, čo si neurobil, za to, čo sa chystáš urobiť, aj za to, o čom si myslí že sa chystáš urobiť.

13.Najjednoduchší spôsob, ako mať svätý pokoj, je dať jej vždy zapravdu.

14. Sériové vrahyne najčastejšie fičia na otrave jedom.

15. Ostatné vraždia väčšinou náhle v afekte a zväčša kuchynským náčiním. Nožom, panvicou, sekáčikom na ľad … Keď to s niečím fakt prestrelíš, neostávaj s ňou sám v kuchyni!

4.00 avg. rating (89% score) - 1 vote