Hodinkami proti hladu

2 júna, 2013 o 11:18

Od

Našťastie aj v dnešnom svete je dosť ľudí, ktorí chcú pomôcť druhým. Jedným z nich je módny dizajnér Michael Kors.

Michael Kors Spring 2013 RTW

 

Prvé myšlienky charity skrsli v hlavne Michaela Korsa ešte minulý rok. Kedže je veľký cestovateľ, inšpirovali ho rozličné krajiny a kontrast medzi nimi. V jednej ho očaril luxus a o hranicu ďalej hlad a bieda. Aj on sa rozhodol pomôcť. Ako prvá bola organizácia United Nations World Food Programm, ktorej podal pomocnú ruku. Táto organizácia sa venuje ľuďom hladujúcim v rozvojových krajinách sveta. Už v októbri im tento módny dizajnér daroval päť miliónov dolárov. No a už vtedy sa dohodli, že takto ich spolupráca neskončí. A tak sa aj stalo. WFP pozná stále viac ľudí a stále viac ľudí im taktiež pomáha.wfp

Hodinky, ktoré majú pomáhať

Ako sme už spomínali, Korsova pomoc nekončila. Vytvoril 2 charitatívne kúsky hodiniek. Nielen, že chcú pomôcť, ale chcú aj zviditelniť a propagovať túto organizáciu v médiach.  A pravdaže, chceli získať sponzorov na tieto skvostné kúsky. Cena menších hodiniek sa pohybuje okolo 295 dolárov a cena tých drahších a väčších je 325 dolárov. Pomôcť majú aj Bette Midler či Karolína Kurková.

Táto akcia začne už o pár dní a my veríme, že peniaze z nej sa dostanú do správnych rúk a budú skutočne pomáhať. A taktiež dúfame, že aj v dnešnom svete bude pribúdať ľudí, ktorí budú chcieť pomáhať tým, ktorí to potrebujú.

images

hodinky-michael-kors_michaelkors (4) hodinky-michael-kors_michaelkors (6) hodinky-michael-kors_michaelkors (7) hodinky-michael-kors_michaelkors (16)

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes