Na detox nikdy nie je neskoro

28 septembra, 2017 o 17:15

Od

Na jeseň, kedy strávime viac času práve v interiéri, by sme si mali dopriať aj napriek nevyhovujúcim vonkajším podmienkam viac pohybu. Slnko svieti čoraz menej a vy to môžete postrehnúť najmä na vašej nálade, ktorá sa s vyšším počtom sychravých dní rapídne znižuje.

Na detox nikdy nie je neskoro. Okrem toho, že si oddýchne váš žalúdok, schudnete a budete sa cítiť oveľa lepšie. Odzrkadlí sa to nielen na vašej váhe, ale aj na vašej pokožke, a to bez toho, aby ste používali krém s osvedčenou kyselinou hyalurónovou.

Pohár čistej vody nalačno

Deň by ste nemali začínať pozeraním správ zo sociálnych sietí a emailov, ale pohárom čistej vody. Odporúčame tak dva deci čistej vody vypiť hneď potom, ako sa zobudíte. Telo sa cez noc zbavovalo škodlivých látok a tekutín, preto je potrebné si tieto chýbajúce tekutiny doplniť.

Ľahšie raňajky

Ak neraňajkujete, rozhodne začnite. Nedávajte si však nič vysmážaného, náročného na žalúdok. Skúste ovsené vločky, poprípade si ich dávajte do jogurtu. Keď zjete raňajky, počkajte tak pol hodinu a až potom vypite kávu. Radšej si vytiahnite činkové sety a zacvičte si pred odchodom do práce.

Bylinkové čaje

Vyhýbajte sa sladeným chladeným nápojom a radšej ich nahraďte bylinkovými čajmi. Môžete si kúpiť buď sypané, sáčkové, alebo ak máte záhradku a pestujete medovku a mätu, spravte si čaj z týchto čerstvých bylín. Uvidíte, že tieto bylinkové čaje vás nakopnú. Budú chrániť váš imunitný systém pred vírusmi a čo je hlavné, príjemne vás zahrejú v tieto nepríjemné sychravé jesenné dni. Brávajte si ich so sebou aj do fitka. Čaj dobre zahasí smäd, aj keď práve cvičíte na posilňovacích vežiach alebo beháte.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi