Od

Možno aj vy ste si práve v tejto chvíli spomenuli na chvíle, keď ste boli pri mori, vychutnávali ste si slniečko, jedli nanuky, popíjali letné drinky na pláži a vychutnávali ste si krásne slnečné počasie. Ani sa to nezdá, ale takéto pekné počasie sme mali už veľmi dávno. Pripravte sa na to, že príde babie leto, ale nebude to teraz. Meteorológovia tvrdia, že október bude suchší, tak nám neostáva nič iné len dúfať, že si budeme môcť vychutnať aj keď nie také horúce, ale príjemné slnečné lúče.

Pelech, z ktorého nebudete chcieť odísť

Ak sa hneď po prebudení a následnom vstaní z manželskej postele pozriete von z okna, nič pozitívneho vás nečaká. Nielenže dážď znepríjemňuje prechádzky starším ľuďom a mamičkám s kočiarmi, vám bráni ísť do obchodu, ísť na detské ihrisko, alebo len tak na prechádzku do prírody. Ak teda čas budete tráviť doma, vytvorte si pelech, v ktorom bude tepľúčko, v ktorom vás nebude nič tlačiť a v ktorom budete mať miesto aj pre partnera a deti.

Ako si vytvoriť miesto na leňošenie

Vytvorte si oddychové miesto z množstva vankúšov. Na konferenčný stolík, poprípade nočný stolík si doneste šálku teplého čaju, poprípade kávy, dajte sa do domáceho oblečenia, do pozadia pustite príjemnú relaxačnú hudbu a oddych sa môže začať. Ak rady pletiete, háčkujete, šijete, nezabúdajte, že na tieto činnosti potrebujete dostatok svetla. Nastavte si preto lampičku priamo na seba. Neslepte sa, pretože si vo výraznej miere ničíte zrak. Ak máte postele z masívu, môžete si s deťmi robiť bunkre, blázniť sa a hlavne skákať po posteli. Postele z masívu sú veľmi pevné, takže takéto šantenie rozhodne vydržia.

Pohodlné oblečenie

Tangá nohavičky si nechajte skôr na inú príležitosť. Ak však budete mať pri sebe aj svojho partnera, pokojne si ich dajte. Obliekajte si domáce voľnejšie oblečenie, ktoré vás nebude tlačiť a v ktorom sa budete cítiť príjemne aj pri ničnerobení. Každá z vás si raz za čas môže dopriať lenivý deň!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi