Od

Keď sa chystáme na dovolenku, očakávame, že máme všetko nachystané a že nás na nej nemôže nič prekvapiť. Spoliehame sa na kvalitné služby, ale častokrát prichádzame z dovolenky veľmi sklamaní, pretože služby, ktoré hotel poskytoval, neboli také, aké sme očakávali. A keď sa k tomu pridá chladné more a až príliš preplnené ulice, dojmy z dovolenky nie sú veru najpozitívnejšie. Aké ďalšie nepríjemnosti vás môžu prekvapiť na dovolenke?

Zdravotné problémy

Môžete si vyvrtnúť členok, môžete prechladnúť alebo môžete dostať úpal. Aj toto sa môže prihodiť na mieste ďaleko od domova, kde vám nebude môcť pomôcť váš lekár. Ak užívate nejaké lieky, nezabúdajte si ich skontrolovať aj niekoľkokrát. V prípade, že si dôležité lieky zabudnete, budete mať problém ich zohnať. V tomto by vám nepomohlo ani to najlepšie poistenie na dovolenku. Dávajte si pozor. Terénu prispôsobujte obuv a nezabúdajte sa chrániť pred vrtochmi počasia. Predídete tak zbytočným problémom.

Porucha auta

Keď sa vám počas cesty na dovolenku alebo z dovolenky pokazí auto, nič horšie už nemôžete zažiť. Dávajte si preto pred cestou prekontrolovať auto v dostatočnom predstihu, aby ste sa vyhli takýmto nepríjemnostiam. Vás ochráni ročné cestovné poistenie, ale s vašim autom to nemusí dopadnúť najlepšie.

Odtiahnutie auta

V najhoršom prípade vám nebude ostávať nič iné len svoje auto dať odtiahnuť odťahovou službou. Môžu vám ho odtiahnuť aj priamo na dovolenke, ak porušujete predpisy. Dávajte si preto pozor, aby auto bolo v 100% poriadku a aby ste parkovali len tam, kde vám to bude umožnené.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi