Od

Spánkom strávime až tretinu svojho života. Dosť času na to, aby sme jeho kvalite prikladali náležitú vážnosť. Ak sa vám zle spí a svojim chrápaním navyše budíte aj ostatných, mali by ste situáciu riešiť. Je možné, že na pokojné spanie nemáte nos.

Chrápanie strpčuje život čoraz väčšiemu počtu ľudí. Pre toho, kto s chrápajúcim zdieľa spoločnú posteľ, je táto indispozícia veľmi rušivá a nepríjemná. Pre samotného chrápajúceho, ktorý si často ani nie je vedomý svojho „prehrešku“, však môže byť veľmi nebezpečná. Pri chrápaní totiž dochádza k nepravidelnému a prerušovanému dýchaniu, ktoré môže mať za následok aj vážne kardiovaskulárne poruchy, problémy so sústredením alebo pamäťou.

Jednodňová chirurgia ako účinné riešenie

Príčin tohto stavu je niekoľko, od zväčšených mandlí cez zníženú činnosť štítnej žľazy až po deformitu nosovej priehradky. Riešení však nie je o nič menej, rozhodne by ste sa ale mali podrobiť odbornému otorinolaryngologickému vyšetreniu. Na základe výsledkov je celkom možné, že vás neminie ani operácia, no nemusíte sa báť. Jednodňová chirurgia hlavy a krku je rýchle a účinné riešenie, ktoré vás zbaví problémov a nežiadúcich starostí. Ak váš problém tkvie v deformite nosovej priehradky, riešením bude septoplastika v celkovej alebo lokálnej anestézii. Vyberanie nosohltanovej mandle si bude vyžadovať celkovú anestézu, opäť ale môžete byť pokojní – najmodernejší endoskopický prístup s využitím kamerového systému zaručí jej bezproblémový priebeh.

Len odborný zásah zaručí úspech

Kvalitný operačný zákrok si vyžaduje skúsených odborníkov a moderné vybavenie. Oboje vám v prípade nutnosti zabezpečí Centrum Kramáre, stredisko jednodňovej chirurgie. V Centre Kramáre sa pacientom dostáva prvotriednej starostlivosti po operačných zákrokoch hlavy, krku, rúk a urologických operáciách. Výnimkou nie je ani estetická chirurgia vrátane možnosti korekcie jaziev, úpravy prsníkov či aplikácie botoxu. Využite návštevu zdravotníckeho zariadenia maximálne efektívne a trávte v ňom len toľko času, koľko je naozaj nutné.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi