Od

Byť krásnou si vyžaduje, aby sme starostlivosť o seba nezanedbávali, dodržiavali hygienické návyky a zlepšili svoje stravovanie. To, akú máme pleť, predovšetkým záleží od našich genetických predispozícií a od toho, čo dáme do úst. Aké kožné problémy nás vedia bežne potrápiť? Tieto.

Akné

Ani keby vám prostredníctvom aktívneho telemarketingu firmy predávajúce kozmetické výrobky ponúkali tie najlepšie produkty, tak ani tak by ste ich nevyskúšali? Mnoho žien vie naletieť bársakým podvodníkom, ktorí im pod zámienkou pomoci ponúknu kozmetický prípravok, ktorý problém nevyrieši, práve naopak, môže spôsobiť ďalšie zdravotné komplikácie. Liečba akné je zdĺhavá. Rátajte s tým, že hneď prvý prípravok, ktorý vám možno aj začne zaberať, nepomôže úplne odstrániť problémy. Vyskúšajte preto kombináciu kozmetických prípravkov a prírodnej medicíny. Azda len tak dokážete zabrániť šíreniu akné a zničíte ho do poslednej vyrážky.

Bradavice

Bradavice sú ochorenie vírusového pôvodu. Spôsobuje ich vírus pod názvom – human papillomavirus, v skratke HPV, ktorý útočí najmä vo vlhkom prostredí. Tento vírus môžete ľahko chytiť vo verejných sprchách, napríklad vo wellness centre. Aby ste sa týmto boľavým problémom vyhli, nosievajte so sebou šľapky, poprípade žabky. Vírus sa prenáša cez otvorenú ranu, preto si chráňte svoje nohy pred poranením a pred nepríjemným vírusom, ktorý spôsobuje vznik bradavíc.

Starostlivosť o pokožku by sme nemali zanedbávať za žiadneho ročného obdobia. Preto je nevyhnutné myslieť na pravidelnú hydratáciu pokožky, pier a aj vlasovej pokožky. Možno spozorujete kožné výrastky na svojom tele. Nemusíte sa však obávať, že sú zhubné a môžu vám uškodiť. Poraďte sa však s dermatológom. Ten vám presne povie, či sú kožné výrastky škodlivé, alebo nie.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi