Od

Výlet s rodinou. Chceli by ste svoje ratolesti vziať na výlet? Chcete im pripraviť prekvapenie? Máte jedinečnú možnosť im pripraviť prekvapenie. Zavítajte na stránku vynikajúceho hotela, ktorý sa nachádza skoro priamo v srdci Slovenska. Pokochajte sa pohľadom na hotel Salamandra. Neobávajte sa toho, že vaše detičky budú musieť ostať doma. Vezmite ich so sebou a oddychujte spolu. Hotel Salamandra je aj uznávaný hotel pre mladé rodiny. Prečo by ste si aj vy so svojou rodinou nemohli užiť v srdci Slovenska? Môžete, tento hotel má prístupné ceny pre každú slovenskú rodinu.

Lyžovanie cez zimu v Štiavnických vrchoch

Hotel Salamandra môžete navštíviť buď cez leto, alebo aj cez zimu. Čo by ste tam takého robili cez zimu? Neviete si predstaviť akým aktivitám by ste sa venovali? Mohli by ste sa zamerať na lyžovanie. Tým, že sa tento hotel nachádza v hornatých Štiavnických vrchoch, máte príležitosť sa postaviť na lyže a spúšťať sa so svojou rodinkou po svahu. Vaše detičky nevedia lyžovať? Nevadí, teraz budete mať príležitosť ich naučiť. Vyberte sa na pár dní do tejto krásnej lokality a vychutnajte si prekrásne prostredie Štiavnických vrchov. Chcete vedieť cenník lyžiarskych permanentiek? Máte možnosť sa na ne pozrieť. Utekajte na stránku salamandra.sk. Vychutnajte si lyžovanie v krásnom prostredí.

Bolesti bruška u malého dieťatka

Ak však máte malé dieťatko, dovolenku v Salamandre vám môžu prekaziť nepríjemné bolesti bruška. Prečítajte si dôležité informácie o bolestiach bruška práve na stránke detskekoliky.sk. Tieto nepríjemné bolesti môžu viesť ku kolike, ktorú vám neradíme zanedbať. Zistite si informácie, bojujte voči bolestiam.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi