Od

Ak ste ešte toto leto nenatrafili na svoju letnú lásku, možno nebude chyba vo vás, ale skôr na vás. Viete o tom, že sú módne trendy, ktoré na nás muži skutočne neznášajú a najradšej by vám kúsky „antisexy“ oblečenia vyhodili do koša? Skutočne sú veci, v ktorých s mužmi súhlasíme aj my. Niekedy by sme mali dávať pozor aj nato ako vyzeráme a nielen nato, ako sa v danej veci cítime. Veď predsa každá z nás chce vyzerať príťažlivo, či nie?

 

Široké tepláky, kapsáče a pohodlné háremky

b14101464

Áno, skutočne sú pohodlné. Ale uznajte, na ženách moc príťažlivo nevyzerajú. Zbytočne rozširujú a deformujú vašu postavu a hlavne nohy. Muži tvrdia, že majú pocit, akoby sme mali aspoň štvoro plienok. Takže, ak ste si ich doteraz nakúpili viac než dosť, schovajte ich do skrine a vyberte ich len na váš „papučový deň“. Vtedy skutočne vadiť nebudú.

 

 

Overaly

4

Na ulici ich vidíme dennodenne. Takisto sú extrémne pohodlné a vzdušné. No opäť muži na to majú uplne iný názor.  Ak si myslíte, že ked si dáte k overálu vysoké opätky, niečo zachárnite,ste na omyle. Tento typ oblečenia úplne zakryje krásne ženské krivky a sexy teda určite nevyzerá. Nuž, častokrát vyhrá pohodľnosť.

 

Néonka? Len to nie!

concept+blog+neon_large

Nie, vážne si nemyslíme, že máte nosiť tmavé farby, ale prečo vyzerať lacno? To je hlavný problém, prečo neónové veci nie sú až taká dobrá voľba. Tieto látky väčšinou vyzerajú veľmi nekvalitne. Muži i niektoré ženy, stále nechápu, prečo na seba tak veľmi upútavať. Určite sa zhodneme, že zaujať elegantným či rafinonavým outfitom je oveľa lepšie, ako prehnanou krikľavosťou.

 

 

Plastové ramienka, ktoré (takmer) nikto nevidí

ramienka-triola-f00005

Bohužiaľ, ak ste si mysleli, že „priesvitné“ ramienka nikto nevidí, mýlite sa. My všetci ich vidíme. Pripomínať, že červené pásy, ktoré vám po nich ostávajú sú vážne neni príťažlivé nemusím. V dnešnej dobe v obchodoch kúpite už takmer všetko. To platí aj o podprsenkách, ktoré držia samotné aj bez ramienok alebo majú ramienka len tenké. Ak však neveríte týmto „samodržiacim“, siahnite po podprsenke, ktorá má mnoho variácií zapínania, takže ich pod top či šaty ľahko schováte. A s tými umelými sa radšej rozlúčte.

 

Vonku teplo a na nohách čižmy?

large (4)

Módni návrhari ich skutočne zbožňujú, no podľa nás patria na módne móla a nie na ulice, kde sa teplota vzduchu pohybuje okolo 35 stupňov. Uznávame, že ak sa chystáte na festival, kde môže sem tam aj spŕchnuť, nie je to taká zlá voľba. Ale prečo si nohu „pariť“ v háčkovaných či hodvábnych čižmách, keď si môžme kúpiť nejaké sandálky, ktoré uľahodia nielen oku, ale bude v nich určite prijemnejšie. Takže tenké čižmičky by sme odporúčali aspoň do jesene zatiaľ schovať do šatníka a vybehnúť si kúpiť nejaké pekné sandálky.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote