Od

Cítite sa osamele? Veľmi si túžite nájsť partnera, ale stále sa vám to nedarí napriek tomu, že ste podľa vás odstránili príčiny vášho neúspechu? Prečítajte si nasledujúce riadky. Možno je niekde problém a vy o ňom zatiaľ ešte neviete.

Nedostatok sebavedomia

Ak si dostatočne neveríte, len ťažko si dokážete nájsť partnera. Nebude záležať na tom, ako a kde zoznámenie prebehne. V prvom rade musíte mať rada sama seba. Musíte sa zmieriť s tým, že možno nebudete mať nikdy hladkú tvár, že možno nebudete mať také husté vlasy ako vaša kamarátka. Spravte aj z toho negatívneho niečo pozitívne. Každá žena je iná a je zbytočné sa snažiť vyzerať ako kamarátka. Buďte sebavedomá, pretože práve to vám pomôže nájsť si seriózneho partnera na celý život.

Myslíte na svojho bývalého priateľa

Príčinou toho, že si neviete nájsť partnera, môže byť aj to, že stále, aj keď si to možno nepriznávate, myslíte na svojho bývalého partnera. Zažili ste s ním krásne chvíle, to nemožno zapierať, pre niečo to však muselo skončiť. Posunuli ste sa ďalej a teraz je čas na zmenu. Prečo sa teda potom obzeráte za starým životom, ktorý nefungoval? Zabudnite na svojho bývalého partnera. Spravte hrubú čiaru za doterajším životom a sústreďte sa na seba. Nový partner si vás istotne nájde. Kľudne môžete vyskúšať aj iný spôsob zoznamovania. Momentálne je populárny speed dating.

Silou mocou si chcete nájsť partnera

Ak hľadanie partnera budete príliš siliť, nepodarí sa vám ho nájsť. Vzťahy sú komplikované a ak chcete mať funkčný a hlavne zdravý vzťah, čo je v dnešnej dobe pomerne vzácnosť, netlačte sa do vzťahu. Doprajte tomu voľný priebeh. Ak už niekoho stretnete, choďte viackrát na rande, spoznávajte sa. Nehrňte sa do vzťahu, pretože zbytočne by ste si sami len uškodili. Muži nemajú radi, keď ich ženy do niečoho tlačia, najmä nie do vzťahov. Keď ich zavoláte na UV show, možno budú chcieť radšej pozerať obľúbený futbal. Keď ich ale budete nútiť do toho, aby sa dali s vami dokopy, pravdepodobnosť, že zdupkajú preč, bude vysoká.

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi