Od

Čo si myslíte, kto si užíva varenie viac? Muži alebo ženy? Niektoré z vás budú prekvapené, iné túto odpoveď čakali, ale sú to muži. Prečo? Je to jednoduché, ženy varia viac, v kuchyni sú dlhšie a častejšie, príprava jedla je pre nich rutinou a tak trochu aj povinnosťou. Zatiaľčo muži sú pri šporáku raz, dvakrát za týždeň a s jedlom sa maznajú, snažia sa ho urobiť čo najlepšie a pokojne tomu obetujú čas navyše. A ženy naopak sa snažia uvariť čo najrýchlejšie, aby mali potom ešte chvíľu pre seba. No nie je to tak dávno, čo ste si aj vy užívali varenie, však?

Skúšali ste zmeniť prostredie?

Vrátiť sa do minulosti, keď ste sa pri šporáku zvŕtala ako tanečnica pri tangu, sa nedá. No stále môžete objaviť svoju skrytú vášeň pre varenie. Ešte tam niekde vo vás je skrytá chuť experimentovať v kuchyni, vymýšľať nové recepty a byť kreatívna. Lenže kde ju hľadať? Skúste zmeniť prostredie. Nie, to neznamená, že budete chodiť variť svoju večeru do kuchyne v reštaurácii, ani na šporáku svojej kamarátky. Dajte nový šat kuchyni u vás doma.

Dajte priestor tvorivosti aj pri novej kuchyni

Nemusíte sa obmedzovať len na to, čo vidíte na internete alebo v obchodoch. Môžete si dať vyrobiť kuchyňu svojich snov. Takú, v ktorej sa budete cítiť dobre, plná energie a elánu. Dajte si vyrobiť kuchyňu na mieru, ktorá bude vyzerať presne tak, ako ste si ju dlhé roky predstavovali. Farby podľa vás, materiál, ktorý je pre vás príjemný na dotyk, je na vás, či sú vám sympatickejšie kuchynské linky moderného prevedenia alebo dáte prednosť rustikálnemu štýlu. Vyskladajte si to podľa seba.

Kuchyne na mieru lákajú

Veľkou výhodou je, že nemusíte odísť s dlhým nosom, keď nemajú takú, ktorá vám bude rozmerovo sedieť do kuchyne. Vždy majú rozmery do vašej kuchyne. V 3D vizualizácii uvidíte svoju kuchyňu skôr, ako ju budete mať vyrobenú a môžete doladiť posledné detaily. Navštívte Sramokuchyne.sk a nechajte si zvečniť vaše predstavy o dokonalej kuchyni. Vyrobia vám ju na Slovensku, namontujú doma a dokonca života sa o ňu budú starať. To je celkom fér, čo poviete?

5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
O autorovi