Od

Vyše polovica Slovákov zabúda raňajkovať napriek tomu, že vedia, že raňajky sú najdôležitejšie jedlo dňa. Bez raňajok sa cítime vyčerpaný, nepríjemne nám škvŕka v žalúdku a nemáme energiu na podávanie optimálnych výkonov.

Začnite ráno zdravými raňajkami a uvidíte, že budete mať podstatne viac energie.

Zdravé raňajky pre deti

Každému rodičovi sa aspoň raz stalo, že jeho dieťa odmietlo raňajky, ktoré mu pripravil. Ak máte takéto problémy aj vy, vyskúšajte zdravé raňajky pre deti od Hryzky, ktorá predáva raňajkové zmesi, ktorých príprava nie je náročná. Zmes stačí zaliať horúcou vodou, nechať postáť a ozdobiť chutným ovocím, ktoré má vaše dieťa rado. Každý deň môžete túto raňajkovú zmes ozdobiť rôznym ovocím, posypať škoricou alebo grankom. Fantázii sa medze nekladú!

Nezabúdajte, že dieťa sa riadi tým, čo jete aj vy. Ak dieťaťu ukážete, že TOTO je dobré, tak si TOTO bude pýtať.

Vegetariánske raňajky

Ak máte nejaké diéty, alebo máte špeciálnu stravu – ste celiatik, vegetarián, vitarián atď, ako raňajky vám odporúčame vyskúšať raňajkovú zmes od Hryzky. Táto raňajková zmes je vhodná aj pre vegetariánov. Môžu si ju dávať ako vegetariánske raňajky pokojne aj každý deň.

Táto zmes neobsahuje žiadne živočíšne tuky. Skladá sa z orieškov, semien, z goji a psyllia, čiže nič, čo by ste nemohli jesť aj vy.

Ak ráno nestíhate, no nechcete zanedbávať raňajky, skúste vegetariánske raňajky od Hryzky.

Kvalitná káva ku raňajkám

Raňajky by ale neboli raňajkami, keby sme pri chutnom jedle nemali šálku dobrej kávy.

Ak uvažujete nad novými kávami, kuknite si slovenský eshop s kávami a vyberte si kvalitnú slovenskú kávu – ideálne 100% Arabicu.

Ak ráno nestíhate ani prípravu kávy, ani prípravu raňajok, nesledujte sociálne siete a namiesto toho si vychutnajte prípravu chutných raňajok. Príprava Hryzky vám výrazne skráti dobu príprav raňajok, no pre vaše trávenie bude lepšie, ak si raňajky vychutnáte v pokoji v sede za stolom. Žiadne naháňanie a sledovanie noviniek na sociálnych sieťach!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
O autorovi